Forumet - Jag drömde att jag blev moderat

Jag drömde att jag blev moderat

503 0 16
Jag drömde att de jävlarna övertygade mig, våldtog mig mentalt etc., så att jag var i färd att rösta på dem. Och när jag var och handlade på ICA innan stod kristdemokrater utanför och fiskade... om de hade försökt angripa mig hade jag snäst att jag föraktar deras värdegrund/moral, men de lämnade mig i fred (antagligen kände de lukten av föraktet).

Vad har ni gjort idag?

Spana också in:

Just ja, jag provade den legendariska kombinationen av bullar och öl också. Mörk lager var nog inte den bästa av sorter till bullar, men det fick duga, och visst gick det ann. Hade förberett med såväl kanel- som vaniljbullar, och de sistnämnda var faktiskt de som passade bäst till ölet.
Omdöme? Bullar och öl, helt OK! Mjölk är fortfarande bäst, dock.
Hovnarren:

Jag tror jag provat det någon gång också och minns det som rent ut sagt vidrigt. Antagligen är det nåt gravt fel på dina smaklökar, herr Hattmakare.


Alltså, att ta en tugga och svälja ner den med öl var direkt kräkframkallande (speciellt om det var en kanelbulle), så det fick man ju undvika. Men att ta en klunk efter en tugga var det ju inget fel på. Sen spelar ju valet av öl in också - du får sluta dricka Kung direkt ur burken.
Blivande_japan:

dock var det jättetråkigt, men berodde kanske på föreläsaren[blush]


Etik och moral är ganska tråkigt om man nyss fått upp intresset för filosofi. Eller ja, det tyckte i alla fall jag i början. Vem fan bryr sig om vilka handlingar, livstilar etc. som bör betraktas som goda/onda, hållbara/förkastliga, liksom? Men sen inser man att det faktiskt är nödvändigt för mänskligheten att fundera över sånt, att ta ställning osv.

Och ja, föreläsaren kan ju varit tråkig också. [cute]