Forumet - Jag drunknar i läxor, prov och inlämningar [cry]

Jag drunknar i läxor, prov och inlämningar [cry]

2190 0 38
Såhär ligger det till. Matteprov imorgon, tränat litegrann. Teknikinlämning om valfritt energikraftverk, inte börjat, eller; Svenska, uppgift jag skulle lämnat in för länge sen. Teknik får jag slutbetyg på i år. [shake] Vad väljer jag?

Spana också in:

Nu har jag allt planerat. Svenskan först av allt eftersom min svenskalärare verkar "ha hopp" för mig och jag verkar väga mellan ett vg och mvg. Matte gör jag på lunchen imorgon, det löser nog sig... Tekniken kör jag klassikern "jag glömde hemma!" (min tekniklärare är den slöaste i världen och verkar inte bry sig; jag hade honom i träslöjd förra året, och skulle göra en tallrik. Jag hann såga ut en planka och knappt börja slipa under hela terminen, och fick ett vg)
Les voleurs:

tänkte lämna någon störig sarkastisk "då vet jag."-kommentar, men den där bilden var lite intressant faktist, lite kul att liksom granska allt som händer på bilden.


[smile]

ifall du hade fått för dig att kolla upp spikklubbesläktet, som mitt första inlägg handlade om, så hade du upptäckt att jag pratade om ett preparat som gör en galen. helt galen. ifall man är det så är skolan ens minsta problem, så jag tyckte att det var en bra lösning.

angående bilden så är den av hieronymus bosch, en nederländsk medeltida konstnär med en förkärlek för sagda preparat. hans tavlor är i allmänhet väldigt fina. och galna.
iosib:

ifall du hade fått för dig att kolla upp spikklubbesläktet, som mitt första inlägg handlade om,


Sökte men hittade inget. [sad]

iosib:

angående bilden så är den av hieronymus bosch, en nederländsk medeltida konstnär med en förkärlek för sagda preparat. hans tavlor är i allmänhet väldigt fina. och galna.


kewlt. Du är påläst! [cool]

EDIT: För övrigt så är din avatarbild tuff [blush]