Forumet - Jag e så jävla olycklig

Jag e så jävla olycklig

1343 1 26
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Känner sådan fruktansvärt stor frustration över mitt liv och mig själv och det känns som att vad jag än gör går allting åt helvete och vad faaaaaaaaaaaaaaan. Allting är fan jävligt dåligt egentligen. OCH JAG FÅR ÅNGEST ÖVER MIN FRAMTID, FÖRFAN, MÅSTE SKAFFA MIG NÅGON JÄVLA LIVSPLAN SNART ååååååååå. Och allting äter upp mig inifrån och snart är jag ett ickefunktionellt hål bara. Blä.

Jag vill inte hörrni, jag vill inte vill inte vill inteeeee.

Spana också in:

Men neeej, vännen! [sad] Ta det lugnt, andas! Ta en sak i taget. Du kan inte börja tänka på allt som är fel och allt du vill ändra på en gång för då exploderar du och det är inte en bra metod för att handskas med sånahär tankar. Du får försöka ta en sak i taget, en dag för sig. Din framtid löser sig, jag LOVAR. Du är en smart, begåvad, fantastisk tjej och du kommer lyckas kanonbra med det du vill. Om du inte vet vad du vill, så stressa inte. Det kommer du veta så småningom. Tills dess tycker jag du ska försöka ha kul, för det förtjänar du! [love]
PLUS: om det är till nån tröst, så hade jag värsta livsplanen och visste precis vad jag skulle göra. Nu, en termin innan examen, känner jag "eeeh elllerrrr vill jag göra nåt annaaaat???".

Allt jag säger är: ibland är saker inte bestående. Man vill något ena stunden, men vill något annat andra stunden. Gör det du vill NU, skit i framtiden. Det löser sig. Gör det du vill nu så kommer du hitta en väg som tar dig dit du vill.

mvh klyschbruden. nämen seriöst, gör så. det kommer lösa sig jag svär.
ainos:

Men neeej, vännen! Ta det lugnt, andas! Ta en sak i taget. Du kan inte börja tänka på allt som är fel och allt du vill ändra på en gång för då exploderar du och det är inte en bra metod för att handskas med sånahär tankar. Du får försöka ta en sak i taget, en dag för sig. Din framtid löser sig, jag LOVAR. Du är en smart, begåvad, fantastisk tjej och du kommer lyckas kanonbra med det du vill. Om du inte vet vad du vill, så stressa inte. Det kommer du veta så småningom. Tills dess tycker jag du ska försöka ha kul, för det förtjänar du!


Wow vad fint o bra skrivet, tycker om hur du tänker
g*nus:

allt är en ond cirkel av besvikelse


Jaa....
Feel ya too.

Paseo:

run away, run away and save your life
run away if you want to survive
kärlek till dig


[love][love][love]

ainos:

Ta det lugnt, andas!


ainos:

PLUS:


Tacktacktack för dina visa och fina ord. Ska ta åt mig dom så mycket jag kan, hur svårt det än må vara.
Dold text: Har printat och hävt som bakgrund på skrivbordet [blush]
Du är så bra [love]
isola:

du går ju en utbildning och har en snuttig partner hallå


Fast går bara en lös kurs som tar slut i juni och nej, har inte partner.

OF 5:

Tänkt skriva nå fint och bra och så men du får ett omtänksamt [love] istället


Tack fina OF. Du får ett tillbaka [love]

elverpigen:

jag mår också dåligt och är stressad över ALLT och


:((((((((((((((((((((((((((
Det är inte okej. Det är så jävla jobbigt att känna såhär+sådär.
[love]