Forumet - jag får aldrig min duell :(

jag får aldrig min duell :(

543 0 63
har nu, vänlig som jag är, bestämt träff med baj3n_93 för att "säga det där i verkligheten", vad det rörde sig om var han inte så specifik med, men oavsett så bestämde jag tid och plats. är nu här, utanför kungsholmskyrkans huvudingång, och han har inte dykt upp! väntat i typ 20 minuter har jag också. hade sett fram emot att "säga det i verkligheten!" mediakatt, bör tilläggas, är också besviken.

kommer jag aldrig få min duell? :(

Spana också in:

Anarkandi:

akta dig, han är bakom dig.


kollade bakom mig flera gången, ingen hormonstinn liten sextonåring!

aspie:

han kan ha ändrade sig eller kanske något nytt dök upp vid hans schema


med så kort varsel? han bekräftade tid och plats bara någon timme innan. nej, "ändra sig" möjligen.

Hando:

Han vågade nog inte.


Anarkandi:

hans mamma kanske är sjuk eller något


vet inte, en annan gissning har framkommit som också låter rätt trolig. nämligen...

Nintendo:

Han fick nog inte för sin mamma?


så måste det vara! men vafan, jag satte ju tiden skittidigt med tanke på hans ringa ålder! han måste ha en väldigt överbeskyddande mamma.
Från: bajenfans93
I dag 20:12

höred att du skvallrat för en moderator!! och jag fick precis reda på att du var en brud, så jag tycker vi ställer in det där mötet ikväll, det skulle vara lite fel coh slåss mot en liten fjortis brud!!


wat. samt, notera gärna tiden då han skickade det!
mörknäs:

här, utanför kungsholmskyrkans huvudingång, och han har inte dykt upp! väntat i typ 20 minuter har jag också. hade sett fram emot att "säga det i verkligheten!" mediakatt, bör tilläggas, är också besviken


eee men okej, för det första är du kvinna, jag har snackat med en av moderatorna. det vardärför jag ställde in. och för det andra var du inte utanför där, efetrsom det stod att du var inloggad här 20.05 och skrev kommenatarer!!