Forumet - Jag får mardrömmar av dessa flugor

Jag får mardrömmar av dessa flugor

3788 0 58
Jag vet inte i hur många nätter jag legat sömnlös, orolig och inte kunnat somna. Och när jag väl somnar så drömmer jag hemska mardrömmar, av dessa flugor som håller mig uppe. Jag ser mig som en hyfsat stabil människa vanligtvis, men på sistone har min personlighet... förändrats.

Jag har tappat räkningen. Det kan röra som om ett par veckor, till ett par månader som detta hållit på, personlighetsförändringen, hatet, sömnbristen och allt vet vad. Och jag har en jävla insekt att beskylla allt detta för - Flugan.

Det finns inget så irriterande som flugor. Dom är svarta, surrar runt och landar på en helst när man inte vill, även på dom ställen man allra minst vill. Efter aktivitet är man oftast svettig och utmattad, man tar av sig tröjan och sträcker ut alla lemmar man har i en bekväm ställning. Då, kommer flugorna fram och jävlas med en. Dom attackerar en i formationer när man sitter där nästan helt försvarslös. Man föser väck flugorna, men gång efter annan så flyger dom ner på exakt samma ställe. När man ligger och sover flyger dom upp i näsan på en, landar på läppen eller går i skägget. värst är det när dom landar på näsan. För dom som inte upplevt detta innan kan jag upplysa er om att det kittlas som ingenting man tidigare känt, man vaknar på direkten och i mitt fall börjar jag även att nysa, nysningarna leder i sin tur ibland till att jag får näsblod och jag blir sittandes inne i toan i en kvart för att få stop på strömmen av blod.
Detta kan pågå i, i stort sett hur många timmar som helst, tills en människa tar saken i egna händer då såklart. Jag har kört med fler lakan som täcker hela min kropp, men då blir det för varmt i rummet och jag får istället sömnförlamning. Denna sömnförlamning har jag fått ett par dagar i sträck nu.

Mardrömmarna har även återkommit, något som jag knappt haft under mitt liv. jag drömmer självklart mycket om flugor just nu, hur jag är en fluga, dödar flugor, blir dödad av flugor, lever i en flugvärld - och allt annat relaterat till flugor. Men, jag drömmer även om andra kufiska saker, där jag lever i underliga världar med underliga regler, och att det i slutändan händer något hemskt med mig. Exempelvis var jag på ett årsmöte med den lokala MUF-avdelningen i kommunen (fråga mig inte hur jag vet att det specifikt var ett årsmöte, en intuition jag har bara). Ett återkommande fenomen är att jag stretar mot något oövervinnerligt, vilket troligen återspeglar min känsla i striden mot svärmen av flugor i mitt rum.

För ett bra tag sedan tog jag saken i egna händer, jag frågade min far som är en självutnämnd expert i att ha ihjäl kryp med kemikalier. Jag har tagit hans råd, men med tiden även utvecklat egna metoder för att ha ihjäl dessa flugor. Jag har alltså blivit något av en flugmördare, flugornas värsta fiende. Jag tänker här lista några av mina knep som jag haft för mig under denna strid.

1. Den mest effektiva och vanligaste metoden är när jag har ihjäl flugor med fönsterspruts - jag tar tillfället i akt när flugan landar på min datorskärm, jag tar sedan en bit papper från min allt smalare pappersrulle och håller den under skärmen, jag närmar mig sakta med sprutsen och dränker den i en flod av kemikalier. Flugan rinner ner sakta på skärmen och kämpar för att komma undan, då fångar jag upp den med pappersbiten och virar in den och slänger den i papperskorgen.

2. Min andra metod är ganska simpel men ändå tidskrävande - till skillnad från min första metod där jag tar tillfället i akt måste jag vänta ut här. Denna metoden har jag oftast använt när jag varit som mest frustrerad på den återkommande flugterrorn och haft ett energimässigt sparkapital. jag slår vilt omkring mig tills jag får ihjäl en fluga eller tills den försvinner. Denna metod liknar ett litet lätt Berzerk-anfall.

3. Min tredje och sista metod är likt den första, när jag tar tillfället i akt. när flugan landar i mitt armväck så drar jag ihop armen och spänner bicepsen för en kort stund. Men denna metod har visat sig vara ineffektiv då ett flertal överlevt detta.

Med dessa metoder har jag haft ihjäl i runda slängar 3 flugor per dag, igår hade jag ihjäl rekordmässiga 7 flugor. men hur många flugor jag än har ihjäl så verkar det som att dom aldrig slutar att komma. Mitt rum är en magnet.

Jag skriver denna tråd, idag för att jag tror att jag en gång för alla rått bot med dessa flugor. Människan har besegrat odjuret. Och jag hoppas att jag kan återfå mitt förnuft nu när denna press är över. Inatt var den första natten då jag inte vaknade någon gång och kunde sova ordentligt på mycket länge. Jag har återfått hoppet. Men jag befarar att striden inte ännu är över, utan att flugorna ligger någonstans och samlar kraft. Hur striden kommer att avsluta får tiden utvinna.

Jag kommer att hålla denna tråden uppdaterad med nya rapporter om mitt hälsotillstånd + flugslaget.

Önska mig lycka till, gott folk.

Spana också in:

Så jävla typiskt dig Sming att inte uppskatta Sverige och det svenska! Flugorna var minsann här före dig så det är bara att assimilera sig, eller att flytta om det inte passar! På Nordpolen finns inga flugor, där kanske du skulle trivas. Då kan du sitta och vara svenskfientlig i lugn och ro!