Forumet - Jag försöker på allvar hitta en tjej som vill nätmobba mig, ett loserfetto...

Jag försöker på allvar hitta en tjej som vill nätmobba mig, ett loserfetto...

217 0 6
Ja, jag vet. Ni tycker det låter helt sjukt och jag driver bara o.s.v., men det är faktiskt sant: jag har under en längre tid försökt hitta en tjej som på riktigt vill mobba mig över MSN. Det har visat sig mycket svårt, troligen mest för att alla tror att jag skämtar. Borde ju finnas en hel del skadeglada/sadistiska tjejer där ute? Åldern på dig spelar i princip ingen roll. Jag själv är en kvarting av ett sekel.

Jag har på senare år blivit en riktig tjockis, så du får gärna "feeda" mig också och uppmana mig att gå upp i vikt. Jag vill helt enkelt bli din MSN-gris. Har webbkamera och kan garantera diskretion från min sida.

Det enda jag kräver är att du har webbkamera eller liknande så att du kan bevisa att du verkligen är den du utger dig för att vara. Det finns nämligen otroligt många killar med stulna bilder som låtsas vara tjejer på nätet, och av någon anledning är det inte på något sätt upphetsande att bli mobbad av en annan kille. Bara tjejer.

Självklart kanske du inte vill svara här, så jag skriver helt enkelt min MSN här om du vill lägga till mig: [email protected]

Snälla, lägg inte till mig om du är oseriös eller kille. Jag ber om ursäkt på förväg till moderatorerna om ni tycker att den här tråden bör raderas, antingen p.g.a. förfrågan i sig eller för att "detta inte är en kontaktsajt". Hoppas dock att ni låter den vara. Jag är mycket medveten om Darkside o.s.v. och jag vet att det är hopplöst att hitta någon där. Jag tror på att fråga på ett forum där "normala" hänger, för tjejer vill inte gärna erkänna att de har "sjuka" böjelser enligt min uppfattning.

Visst är det sjukt och ohälsosamt, men ack så hett.