Forumet - Jag förstår inte vad jag betyder för honom?..

Jag förstår inte vad jag betyder för honom?..

1575 0 12
Jo nu är det så att min kille och jag har vart tillsammans i ca 4 månader och jag tycker att vi har en ganska bra relation och jag älskar honom det gör jag verkligen men nu på senaste tiden har han börjat bete sig konstigt eller han säger till mig heeela tiden att göra saker för honom tex hämta vatten när vi ligger och myser eller att jag ska klia hans rygg hela tiden, men han gör liksom aldrig något för mig och sedan är vi alltid hemma hos honom han orkar aldrig ta tiden att komma till mig och det är typ alltid jag som frågar om att träffas, och saken är den att när han väl frågar om saker så gör jag det alltid liksom ja säger aldrig nej typ. Jag förstår verkligen inte om det är något jag gör fel men det är att jag känner mig inte uppskattad när jag väl gör så mycket för honom.. Vad ska jag göra???
Senast ändrad 31 Mar 2016, 19:14 av time

Spana också in:

lägg mindre tid på honom, och koncentrera dig på ditt eget liv ett tag. vet att det kan vara svårt mot någon man gillar - men när han inte lägger samma energi på dig ska inte du behöva anstränga och slita dig för dennes skull. det är för destruktivt.

berätta gärna hur du känner för honom dessutom, annars sker det ingen förändring

019linnea: lägg mindre tid på honom, och koncentrera dig på ditt eget liv ett tag. vet att det kan vara svårt mot någon man gillar - men när han inte lägger samma energi på dig ska inte du behöva anstränga och slita dig för dennes skull. det är för destruktivt.

berätta gärna hur du känner för honom dessutom, annars sker det ingen förändring
Jag gjorde det en gång och de slutade med att vi inte träffades på 7 dagar
Som 019linnea sa, försök koncentrera dig på dit själv ett tag. Fråga inte om ni ska ses, utan vänta tills han frågar dig. Då kanske han hinner sakna dig lite. Sen kan du ibland säga att du inte kan ses för att du har annat för dig. Då kommer han antagligen känna att du har annat i ditt liv än enbart honom och att han måste anstränga sig för att få ha kvar dig. Tror han att han är det enda du har och att han är allt för dig så är det lätt att han tar dig för givet. Självklart ska du visa att du älskar honom och inte hålla undan dina känslor. Men låt honom sakna dig lite också och säg inte ja till allt :)