Forumet - Jag fyller 20 år (snart)! [party]

Jag fyller 20 år (snart)! [party]

252 0 13
Yeah that's right! Det är lite av ett a lá Sweet 16 fast större när man fyller 20 år [bigcheers]

Till saken hör att: jag vet inte HUR jag ska fira födelsedagen denna gång! När jag fyllde 18 år hade jag en lyxig tjejmiddag för mina närmsta 10 tjejkompisar och därefter utgång med dessa. Skulle kunna ha något liknande men jag vill helst göra något roligare: t.ex åka Limosine till en het klubb som är 'förberedd för mig', ha en stor lokalfest för både tjej/killkompisar med något speciellt tema och anställa dansare/strippor/dj's/komiker eller resa, (kryssning/flyg) och fira med vänner.

I WANNA MAKE IT BIG, ya' höörd? [cool]

So give me some fresh/stylish/cool tips, please ;)

Spana också in:

Grön och Vit:

Nej.. Men brats och nyrika snorungar är det värsta jag vet. Ska ni ha knark på den fina festen?


Lägg ner nu. Jag är varken BRAT eller NYRIK så det så.
Du får gärna komma med tips a lá snöbollskrig, prommenader och tekväll med billig princesstårta, men sitt fan inte där och snacka om knark och vad du tycker är det värsta du vet.
ON TOPIC ftw
Grattis i förskott.
Jag personligen gillar inte att bli firad på födelsedagen då jag inte anser det är något speciellt med att man blir ett år äldre. Känns som en ganska meningslös sak att fira. Dock så tycker inte min omgivning det så det firas endå.

Kan ju börja med att säga skippa limon. Jag har åkt det några gånger tidigare och det är nästan mer pinsamt att åka limo än glamoröst. Specielt när man bara ska åka det för att man tror det är speciellt eller för att man vill visa upp sig genom att betala 1500kr för att åka en lång bil. Känns ju ganska löjligt eller hur?
Middag + trevligt sällskap och ev fest på det utan pampiga överdrifter som får en se fånig ut.

Om du bor i Stockholm så är mitt tips till dig att dra till någon grym nattklubb som bokat bort åt er och festa loss. Men lämna limo, tiaror, balklänningar och sånt trams hemma. Bättre att se proper ut än gå till överdrigt, man blir endå genomskådad ganska snabbt. :-)

Café Opera och Hells Kitchen är enligt mig dom 2 absolut bästa klubbarna. Hör av dig till mig om ni ska till cafét så kan jag hjälpa med lite av det ena och det andra. Är där själv 2-3 ggr i veckan.