Forumet - Jag gillar en kille jag aldrig pratat med hjälp!

Jag gillar en kille jag aldrig pratat med hjälp!

563 0 10
Alltså det är såhär att jag går i ettan på gymnasiet och på samma linje i trean går en kille som jag känner jätte stark dragning till och det händer väldigt sällan att jag gör det. Det bara känns i luften..
Men jag har jätte jobbiga kompisar som håller på och börjar peka osv när han går förbi och pratar liiite för högt. Han tycker förmodligen att jag är lite läskig eftersom han hört oss prata om hur snygg han är osv, så min fråga är HUR ska jag kunna få kontakt med honom och jag vill gärna vara mycket på ställen där han oxå är men inte att det ska verka som att jag stalkar honom vilket han redan verkar tro, hur ska jag undvika det? och vad ska jag göra med mina jobbiga kompisar som tar det jätte oseriöst? :(
Hade han varit intresserad av dig så hade han förmodligen redan tagit kontakt med dig men jag är rätt säker på att han inte gillar dig och förvänta dig inte att han är lika stormkär i dig som du är i honom. Gå vidare. Är du så feg eller fantasilös att du inte vet hur du ska få honom att veta vad du känner för honom så är du inte värd honom. Nervösa tjejer är avtändande ingen kille attraheras av blyga gymnasiefjortisar.

Spana också in:

walkinthruh:

HUR ska jag kunna få kontakt med honom


Det bästa är nog att prata med honom ensam. Le mot honom i skolan? Brukar jag göra.


walkinthruh:

vad ska jag göra med mina jobbiga kompisar som tar det jätte oseriöst?


Har varit med om samma sak, dock inte lika allvarligt... Men herregud, säg till dem att växa upp och skärpa sig. De sabbar ju dina chanser, om det är dina kompisar på riktigt så är det inte det de vill.
#Vildjävel
Alltså vi har gått i samma skola i typ två veckor och bara passerat varandra i korridoren och lite kort.

# loom
Tack för ditt svar!
Jag tänkte försöka ta mer ögontakt.. han är så jag vet inte.. "hemlighetsfull" man känner sig jätte iacktagen och när jag kollar mot honom kollar han bort.. när jag går förbi och försöker att inte kolla på hnm alls så känner jag hur hans blick bränner i ryggen typ.. det är svårt att förklara..

Jag har försökt prata med dom men ändå såfortsätter dom att ge mig blickar osv såfort han är i närheten... :s
Assåe, vad jag fattar så är din feta dragning endast pga hans fejs, liksom han kanske är en hemsk människa men ändå gillar du han endast för hans fejs, WTF Du har bara en Crush. När du ser hans hue så påminner det dig bara om hur het han e.

Vill du nåt ska hända så kolla på han och le. Hälsa kanske på ett smart sätt. Om du nu "stalkar", vilket du gör så hör du han snacka om nåt spec. eller behöver hjälp med nåt så hjälp han eller kommentera vad han säger.[badgrin]