Forumet - Jag gillar en svart tjej men min pappa är rasist.

Jag gillar en svart tjej men min pappa är rasist.

2394 0 25
Jo det är så att jag har ett rätt jobbigt problem som jag funderat mycket på den senaste tiden. I min klass går en svart tjej som jag länge umgåtts med i skolan och på fritiden och på fester och så, och jag gillar henne jätte mycket jag tycker hon är schysst och snygg och hon gillar mig också.

Men problemet är att min pappa är väldigt rasistisk, han verkligen hatar svarta och andra människor som är från andra länder, han skulle aldrig acceptera att jag dejtar en svart. Nu är den här tjejen mulatt så hon är hälften svart bara men jag tror inte det spelar någon roll för honom.

Nu bor jag inte hos min pappa som tur är men han bor ändå i samma stad som mig och jag träffar honom rätt ofta.

Men jag vet inte hur jag ska göra, för jag har inte berättat för tjejen att min pappa är rasist och jag vet inte om det är rätt att dra in henne i allt det där och jag kommer bara skrämma bort henne om jag berättar att min pappa är rasist.

Sedan skulle det inte gå att ha en normal relation med henne för om jag tar hem henne och min pappa också är på besök eller något så kommer han säga något rasistiskt till henne, så störd är han faktiskt att han skulle gör det och jag vill inte att hon ska få skit från honom.

Så är det någon idé att ens försöka med den här tjejen eller ska jag skita i det? Jag gillar henne väldigt mycket men tyvärr så kan jag inte rå för att min pappa är störd.

Spana också in:

Danne_Lkp:

Men om jag berättar för han att jag dejtar en svart tjej kommer han bli förbannad så in i helvete


Hota honom med att bryta kontakten, då kanske han passar sig ifall han tycker om dig. Om inte är det ju faktiskt bara att bryta den på riktigt, vem vill ha ett dumhuve som inte tycker om en till farsa?
Imaginarium:

skrattade, att du ens bryr dig om vad han tycker när det kommer till det där


Tycker du kan läsa texten ordentligt. Problematiken är att han är orolig för vilken behandling tjejen skall få av hans pappa när han tar hem henne, inte att hans pappa inte skulle tycka om fårhållandet i sig.
Min pappa har grova problem med sig själv och sitt liv, men samtidigt så vill jag inte bli begränsad av han men det blir så automatiskt ändå...men jag får väl försöka berätta för han hur det ligger till och hoppas att det finns något förstånd kvar i hans hatiska skalle.

Jag vägrar dejta den här tjejen bara för att min mongo pappa sedan ska skrika n*ger och liknande till henne då det är det ordet han använder om svarta, hon ska inte behöva få massa skit från honom, hon förtjänar mkt bättre än så.
Buddah:

Tycker du kan läsa texten ordentligt. Problematiken är att han är orolig för vilken behandling tjejen skall få av hans pappa när han tar hem henne, inte att hans pappa inte skulle tycka om fårhållandet i sig.


Skulle min pappa behandla min partner dåligt så hade jag ju antingen bett honom fara och flyga, alt. sagt upp bekantskapen. Nästan samma sak. Så orka oroa sig i förväg.
Danne_Lkp:

hon ska inte behöva få massa skit från honom, hon förtjänar mkt bättre än så.


Men om hon gillar dig så borde hon ju ändå få vara med i avgörandet - hon vill vara ihop med dig trots att din pappa har rasistiska åsikter? Hon kanske tycker att det är värt det, eftersom hon tycker om dig så mycket osv. Prata med henne i alla fall [y]
Nintendo:

Men om hon gillar dig så borde hon ju ändå få vara med i avgörandet - hon vill vara ihop med dig trots att din pappa har rasistiska åsikter? Hon kanske tycker att det är värt det, eftersom hon tycker om dig så mycket osv. Prata med henne i alla fall


Jag har inte sagt till henne att han är rasist än...jag tycker det är skämmigt, jag skäms ju över det så det är inte så lätt för mig att berätta det till henne även om jag vet att jag måste göra det om vi ska bli ihop.
Imaginarium:

Skulle min pappa behandla min partner dåligt så hade jag ju antingen bett honom fara och flyga, alt. sagt upp bekantskapen. Nästan samma sak. Så orka oroa sig i förväg.


Krävs ju att samtliga släktingar och vänner säger upp bekantskapen med honom också för att sådana situationer inte skall uppstå.