Forumet - Jag gillar en tjej men vet inte vad jag ska göra

Jag gillar en tjej men vet inte vad jag ska göra

450 0 3

Okej såhär är det,
Jag gillar en tjej som jag har känt i typ 3 år men jag vet inte vad jag ska säga till henne.
De enda stunder jag är i samma rum som henne är när jag håller en fest hemma hos mig. Jag har aldrig vågat snacka med henne ensam, utan hon och jag har endast snackat skitsnack med varandra och så har vi spelat lite fightingspel då jag låtit henne vinna bara för att jag gillar henne. Hon brukar skratta åt mina skämt men jag är inte säker på att det är ett tecken på att hon gillar mig för hon är en ganska så glad tjej i sig.
     Hennes tjejkompisar brukar alltid följa med henne ut när de bara ska ut och ta frisk luft. Jag brukar följa med ut i hopp om att hon ska stanna ute med mig så att jag får snacka med henne men icke sa nicke inte en enda gång har det fungerat.
Jag har funderat på att skriva till henne på Facebook och fråga om hon skulle vilja följa med ut och gå och sen typ säga att det är en sak jag skulle vilja säga till henne när vi väl är ute och går, men det känns ganska konstigt att fråga henne det då jag inte känner henne så privat.

Jag är en blyg kille som är rädd för att om jag säger att jag gillar henne till henne så kommer hon säga nej och berätta det för alla hon känner och det kommer bli en enda stor pinsamhet för mig.
Så som ni ser så behöver jag ganska mycket hjälp med detta :)

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Problemet är nog just det att du oroar dig alldeles för mycket. Varför skulle det bli pinsamt? Hetsa inte upp dig så mycket, ta det bara lugnt och fråga henne om hon vill göra något/hänga med ut och gå/vad du nu vill. Om du berättar för henne hur du känner kanske hon i värsta fall säger att hon inte känner likadant - vad är det då att skämmas över? Du vågade uttrycka dina känslor och hon blev säkert smickrad. Som sagt, försök att inte oroa dig, om du har tur känner hon likadant som du. Tumme upp