Forumet - Jag har aldrig (forts. följer), dåligt eller bra?

Jag har aldrig (forts. följer), dåligt eller bra?

2500 1 71
(forts.) lyckats få en tjej/flicka/kvinna att blotta sig för mig via bilder eller webcam eller liknande (och givetvis inte i verkligheten, inte oväntat). Jag minns när man var i tonårsgrejen åldersmässigt och vänner pratade om att "ah, hon klädde av sig i webcam för mig igår" och liknande och det gjorde mig alltid förundrad och nyfiken på hur det skulle vara.

Nakenhet var en stor grej i den åldern (tonåring tidigt 00-tal), ett ginnungagap att ta steget över och blotta sig för någon annan, en möjlighet som hände en gång på tusen och aldrig igen som man missade lätt. Det hände givetvis att jag försökte övertyga någon stackare att göra det men det misslyckades grovt var gång. Inte så att jag var "på" och tjatade om det konstant (även om det kanske hade ökat min successrate), jag har alltid varit återhållsam och någotsånär anständig mot andra människor för att inte råka vara klandervärt respektlös.

Jag själv har däremot på begäran visat mig naken inför kvinnor över internets kameror vid några enstaka tillfällen, är inte den som är den även om jag alltid skämts över min kropp så har jag inte nekat andra att få ta del av plågan. Eftersom det var en så stor grej så kändes det även bra och väldigt spännande att faktiskt göra det, upphetsande i sig att veta att någon kunde se mig så som enbart jag själv vanligen såg mig och jag kan föreställa mig att det var det som även drev andra till att visa sig.

Sen dess har åren givetvis gått och det har blivit både enklare och mycket mycket vanligare att exhibtionera sig själv till mer eller mindre främlingar på andra sidan internet, så som jag har förstått det så tillhör det normen att då och då dela med sig av nakenbilder på sig själv till de som vill eller gillas eller helt andra skäl överhuvudtaget.

Och det känns lite som att jag missat något när jag än idag inte fått möjligheten att delta som mottagare i den här väldigt specialiserade nischen av sexusociala fenomen, och även om jag, alltid med den respektfulla och anständiga flaggan i topp känner mig för gammal för dessa, vanligen yngre personers lekar, så är det något jag stundom längtar efter än idag att få uppleva. Det handlar inte om själva nakenheten, internet existerar och jag har varit en fullvärdig medborgare sedan 1995, att undgå att se nakenhet är svårare än att göra det, det handlar liksom om det där med att någon väljer att dela med sig av något väldigt personligt till just mig, att jag skall få en form av bekräftelse på att jag är en person värdig att få se en annan människa in på bara skinnet, för ofta känns det så, någonstans strax under ytan i mitt undermedvetna att jag verkligen missat något och hamnat utanför resten av världen.

Men det jag undrar är:
Är det här respektlösa tankar?
Är jag en dålig person som ibland känner mig hög nog att kräva sådana uppoffringar av andra?
Eller är jag föredömlig, som inte är delaktig i något som eventuellt kan uppfattas som kränkande mot andra människor, särskilt av kvinnligt kön?
Är jag i mäns ögon en förlorare? Någon som aldrig kommer att vara en konkurrent i kampen om den kvinnliga faunan?
Hur ser ni på fenomenet?

Spana också in:

en del av mig ville få med den underförstådda meningen "snälla skicka nakenbilder" en annan del av mig bad den att hålla käften och sluta vara patetisk, en tredje del lade en smula värde i båda tankarna och skrev en balanserad tråd med faktiskt diskussionsvärde

Så fungerar processen i min hjärna
Tycker ej att du ska känna dig dålig på ngt sätt för att du vill ta del av ngt sexuellt. Att tjata känns ju fel av den anledningen att det pressar någon att göra ngt mot hens vilja så det är ju bra att du inte sysslat med sådant. 
Tror sedan inte att det är för sent heller pga sådant här sysslar folk i alla åldrar med. Dock kanske mer privat om man är äldre.