Forumet - Jag har begått ett grovt övergrepp på ett barn

Jag har begått ett grovt övergrepp på ett barn

2008 0 43
Läste den här kommentaren i en av mina trådar
isola:

Minsta lilla blick som för dig verkar ofarlig skadar barnen


Jag insåg då att jag har begått ett grovt övergrepp på en flicka på spårvagnen för ett tag sedan. Hon satt några säten snett framför mig och jag kollade på henne då och då eftersom jag tyckte att hon var attraktiv.

Vad ska jag göra? Erkänna mitt brott till polisen? Ska jag ringa 112 eller 11414?
ceka92:

Bara inse hur vidrig din sexualitet är eller avregga...


Jag tänker inte inse att mina fantasier är vidriga eftersom vad jag fantiserar om är MIN ENSAK och du ska ge fan i att bry dig om det. Men nu handlar denna tråden om ett grovt brott, så sluta med att försöka kontrollera vad folk tänker på och svara på topic.

Spana också in:

Paseo:

meh hallå du skriver ju allt om dina sjuka tankar härska vi inte bry oss dåisf fåru allt skapa andra typer av trådar asso


Oavsett vad jag startar för trådar om så ska man ge fan i att bry sig om mina egna privata fantasier. Jag har aldrig startat en tråd som handlar om dem. Dessutom så är det här en tråd som handlar om ett riktigt övergrepp. Det här är seriöst, men ändå går hon off topic hela tiden och klagar på mina fantasier. Nog om det nu.
KungYxe:

Japp! Men jag kommer tillbaks i framtiden, dock utan att avslöja nåt om pedofili. Kommer då att bli en helt vanlig användare här och kanske t.o.m kompis med några av er. [wink]


Du kommer att avslöja dig så småningingom. Men annars så kan jag alltid be Åtta eller Xisco kolla upp via IP ca en gång i månaden om du är tillbaka.