Forumet - Jag har bestämt mig. HJÄLP MIG!

Jag har bestämt mig. HJÄLP MIG!

21788 0 78
Ska flytta norr ut. Om 1,75 läsår sticker jag, oavsett om jag kmr in på högskola/universitet i trakten lr ej. Oavsett om jag får jobb lr ej. 

Vilken by rekommenderar ni? Den skall ha max 10 000 invånare, och typ jobbmöjligheter.. Alltså vilka jävla jobb som helst. Ett plus om den ligger nära ( högst 5 mil ifrån) en skidort.  

Har funderat lite på tärnaby, de är typ ba ~500 boende där... Alla måste känna alla!!.. Inavlat much?? jag lär ju få uppmärksamheten!!!! "den vilsna smålänningen som reste 120 mil till ingenting". Är dt mkt turism där tros? Så de livnär sig kanske.

tipsa om andra orter nu!!! 

grundkrav: endast över det röda sträcket!!!!!!  

fdgdfgfdgfdgfdgfdg.jpg

Spana också in:

Det finns bara två ställen som gäller i Norrland och det är Kalix och Haparanda / Tornio-älven.

Det skojsamma är att gränsen mellan Finland och Sverige går vid Tornio-älven och "staden" är byggd så halva ligger på Finlands sida. En gata heter Köpmansgatan och 100 meter bort så heter nästa gata Rinnakkaiskatu Galen

Nä men något utav dessa ställen är något att rekommendera starkt. Älskar tvägge. Hjärta

isola:
Räcker det med två år på fhs för att komma in på uni? Kolla boende innan du åker dit! Hemlös i Norrland är nog en dokusåpa du inte vill vara deltagare i.
Aa om man har gått 1 år på gymnasie innan. På den fhs jag går på kan man läsa exempelvis svenska 2 & 3 pararellt om det är ont om tid, ska göra dt nästa läsår. Får ej gå fler än 2 år heller.