Forumet - Jag har det inom mig, men jag har inte vad som krävs för att få ut det.

Jag har det inom mig, men jag har inte vad som krävs för att få ut det.

1152 0 44
Det är som om jag har massa kapacitet, allt som krävs för att jag ska bli lycklig, allt som krävs för att göra sakerna jag inte vågar göra, allt som krävs för att jag ska bli mitt fulla potentiella jag, inom mig.

Jag kan inte få ut det, ibland lyckas jag, men så försvinner det pga interna kamper eller externa faktorer. Om jag lyckas pressa igenom det fullt bara en gång tror jag att jag kan hålla det där, men det går inte, mitt ego vill inte. Mitt ego håller mig tillbaka.

Nu dock, är det slut på det. Jag kommer inte längre vara rädd för döden, jag kommer inte längre ta skit, jag tänker inte längre låta någonting hindra mig från att säga vad jag tycker. Jag ska döda mitt ego, och jag tänker inte låta något, inte ens jag själv, stoppa mig.

Ses masturberare.

CUT THE SHIT!

Spana också in:

A_D_R_E_N_A_L_I_N:

Så fort en tjejvän som jag är kåt på loggar in ska jag bjuda ut henne på bio imorgon. Hennes pojkvän sen 3 år tillbaka, SUCK MY. Ska pulla henne i salongen.


Wtf?? :S

Trodde det handlade om att du skulle förändra ditt liv eller något, göra sånt du ville. Så handlar det om att sätta på en brud? 0.o