Forumet - JAG HAR EN STRÄNG (septate hymen) ÄR TJEJ!

JAG HAR EN STRÄNG (septate hymen) ÄR TJEJ!

4376 0 59
Ok. detta må låta sjukt, men har hört att det inte är så värst ovanligt, så om det e ngn där ute som vet ngt om detta så skriiiiiiv!

Asså ja, jag har en sträng som går rakt över hålet... Så det blir som om jag har två hål kan man säga... Har inte tänkt på det innan men jag kan t.ex inte använda tampong, för då får jag knappt ut den (tro mig, mitt första försök var inte roligt!) och antagligen kommer det göra jävligt ont när jag har sex, samt blöda... [chocked]

Alltså, är det ngn som opererat bort en hymen, eller vet något om detta.. HJÄLP!?[cry]

btw. GOGGLA INTe, för det är nääästy närbilder [censur]

Spana också in:

kladdkakan:

eh. det där e lagom nästy endå. Jag vill vara sööövd, undra om man får det


Om du är väldigt orolig kan du säkert få någon liten lugnande så det känns bättre. Tror inte de kommer gå med på att söva dig då narkos innebär vissa risker och gör hela ingreppet mycket större än vad det är.

Det borde vara enkelt fixat hur som helst, det kommer självklart göra ont när de sprutar in lokalbedövning i området, men du har ju inget annat val än att stå ut och få det fixat. Efteråt kan jag inte tänka mig att du kommer ha så stora problem, slemhinna läker fort och det är ju bara en liten slamsa de ska skära bort.
framtidstron är död:

. Tror inte de kommer gå med på att söva dig då narkos innebär vissa risker och gör hela ingreppet mycket större än vad det är.


Åtta:

Nej. Narkos är förhållandevis farligt, och betydligt mycket dyrare än vanlig lokalbedövning.


Fan då, det har liksom varit det enda som lugnat mig. Alltid tänk " ta det lungt, du kommer sova sött medan dem fixar det" nu vet jag inte vad jag ska göra.Har läst på internet om en tjej som fixade det med en sax. Hade jag inte varit så feg hade jag gjort det. Då hade man ju sluppit allt med gynekolog o sånt [bigsmile]
kladdkakan:

Fan då, det har liksom varit det enda som lugnat mig.


Men kräv lugnande piller innan! Det borde inte vara något problem att få det innan, de ska ju trots allt skära i ditt könsorgan och borde ha förståelse för att du är skakis.kladdkakan:

Har läst på internet om en tjej som fixade det med en sax.


euuh... :(