Forumet - Jag har fått mail från Nadja Fransson!

Jag har fått mail från Nadja Fransson!

484 0 13
Nu säger ni säkert: "Vem är Nadja Fransson?" Faktum är att jag tidigare har gjort en tråd om henne och en av hennes medtävlanden i underhållningsprogrammet Herre på täppan. Tråden går att finna här.

Döm av min förvåning när jag idag öppnar min mail för att finna ett brev från henne!

Nadja Fransson:

Kära Åtta!

Jag vill börja med att tacka dig för att du känt dig provocerad av min medverkan i det imbecilla underhållningsprogrammet Herre på täppan. Det värmer mig i hjärtat att se hur min blotta närvaro sprider så starka känslor, att du i ren ilska kastar dig ut på det fantastiska Internet för att dela med dig av dina banala och bristfälliga åsikter. Det känns stort att du har lagt ner sådan möda och stort besvär på att hitta fyndiga formuleringar och termer, som du verkar tro tyder på textuell medvetenhet, bara för att få ut din ilska över mig och frustration över socialt inkompetenta stereotyper. Allt detta får mig att känna mig lite som en gud.

Tack än en gång, fortsätt som du gör, för du kommer troligtvis att underhålla många fler än mig i framtiden.

Vänliga hälsningar
Nadja Fransson


Självklart har jag svarat henne. Så förhoppningsvis blir vi nu goda vänner som kan spela krocket, gå på buggkurs och dricka te tillsammans. [smile]

Spana också in:

Åtta:

Det känns stort att du har lagt ner sådan möda och stort besvär på att hitta fyndiga formuleringar och termer, som du verkar tro tyder på textuell medvetenhet, bara för att få ut din ilska över mig och frustration över socialt inkompetenta stereotyper.


Jag betvivlar på att de lagts ner så mycket möda om jag ska vara ärlig låål [blush]