Forumet - Jag har fixat boende i Stockholm!! HELT INSANE!

Jag har fixat boende i Stockholm!! HELT INSANE!

3141 0 51
Trodde först det var över då jag inte har fler ködagar än 15 där snittet ligger på 500. Dock så kom det ett erbjudande om 19 rum vilket jag naturligtvis anmälde mig till och fick nöja mig med plats nr 39. Var ganska skeptiskt till det men efter att tiden gått ut för att tacka ja/nej så blev jag framkastad till plats nr 23.

Det verkade som om många försov sig och jag blev naturligtvis ganska glad. Dock så stod den på nr 23 ett tag vilket innebar att fyra personer blev tvungna att tacka nej efter det att de tackat ja.

Dagarna gick och jag kom två platser närmre och till min förvåning låg jag på 19 PLATS!!!! Blev megaglad och nu ska det firas. Trodde först att det var slutet eftersom annonserna på blocket hinner få 50svar imon de närmsta minuterna och har man inte satt sig på kölista innan man börjar gymnasiet är man ganska så körd.

Så nu fick man en skänkt från ovan vilket med andra ord betyder att skulle någon UM:are behöva tak över huvet i stockholm (jo jag vet hur det känns att spendera en hel natt likt en luffare i stockholm utan att ha någonstans att gå) så är det bara att slå en signal[bigcheers][bigcheers]

Spana också in:

Chryseus:

Vad var det för slags boende? Egen lägenhet? Korridor? Inneboende?


Det är 5 km till Södertörns Högskola. P-plats finnes. Tvättstuga och källarförråd i byggnaden.

Hyra gäller under hela året,inga betalningsfria månader. 3 månaders uppsägningstid gäller.

När du bokar dig på denna lägenhet är du med urvalet till 19 st 1 rum och kokvrå med en yta på 20 kvm och med en hyra på 3207 kr/mån.
noboundaries1:

När du bokar dig på denna lägenhet är du med urvalet till 19 st 1 rum och kokvrå med en yta på 20 kvm och med en hyra på 3207 kr/mån.


Aha okey, det var väl helt ok men lite för dyrt med tanke på läget tycker jag. Lite trist att det inte var hyresfria månader.

Hur var det med bredband, el osv? Möblerad?