Forumet - Jag har gått NED

Jag har gått NED

477 0 49
Vi har ingen våg hemma, och jag har vägrat väga mig under 8 månader. Av ren rädsla "du väger 60!!" typ. Av någon anledning tog nyfikenheten dock överhanden när jag var på godfortsättning-"middag" hos en släkting häromdagen. Ställde mig på badrumsvågen och *piip* 49.2. Vad i helvete?!!?!?! Jag har alltså gått ned i vikt, trots att jag äter mer än tidigare! Jag fattar inte!

Jag mår konstant illa rent fysiskt så fort jag får något i munnen. Jag har fortfarande mattankar och går i terapi och sådant så jag har fortfarande ätstörningar.Däremot äter jag mer än vad jag gjorde när jag vägde 52 för 8 månader sedan. Nu har jag gått NED i vikt. Helt obegripligt... Har det här hänt någon?
Vad som retar mig mest är att jag uppfyller kriterierna för anorexi igen.

Förr när jag var frisk för sisådär 7 år sedan vägde jag 60 kilo. 60. Nu väger jag 11 kilo mindre samtidigt som jag är längre. It doesnt make any friggin sense!! ;_; hur ska jag nu kunna övertyga mamsen om att flytta tillbaka utomlands igen? Hon skulle flippa ut!

Kan jag vara sjuk? Vad händer? Vågar inte prata med mamma

Spana också in:

Mårran:

Men jag vägde 60 som elvaåring... Innan jag fick bulimi och grejer :S inte kan jag då ha under 50 som normalvikt? Låter sjukt ju, det är ju bara några få kilo från då man kan bli inlagd


Nej, men din kropp vet ju att du äter mer, så den behöver inte spara och vara beredd på svält... hur lång är du?
Nu vet du iaf att man kan äta normalt mycket och ändå vara smal, man behöver inte svälta sig för att va smal[no-no]
Mårran:

Inte för mig, förra gången jag vägde under 50 hotade de med att dra sond. Så jag är lite orolig nu


Men då var du sjuk? Då är det ju annat än om du är frisk...
Det är väl inte idealet, men har man lite muskler till exempel så är det en ok vikt..

Kolla med läkare om du är orolig..[cute]