Forumet - Jag har gjort något dumt

Jag har gjort något dumt

712 0 25
Förra veckan kom min chef och pratade med mig och frågade om inte jag skulle kunna tänka mig att byta grupp och jobba med några andra personer och jag var dum och sa ja. Nu har jag mått dåligt som fan hela dagen och jag ångrar mig verkligen, men nu är alla omgrupperingar redan klara och jag vill verkligen inte jobba med dom personerna i min nya grupp.

Vad ska jag göra? Trivdes bra i min andra :(

Spana också in:

DeathOrGlory:

Förmodligen för att du är en liten fegis.


Ja :(

Fast jag kan ju inte gå direkt på måndag och säga att jag inte trivs. Funderar på att vänta en vecka eller två och sen säga att jag mår dåligt i den gruppen och att jag har lust att sluta om jag inte får byta tillbaka.
Sheriffen:

Nu har jag mått dåligt som fan hela dagen och jag ångrar mig verkligen, men nu är alla omgrupperingar redan klara och jag vill verkligen inte jobba med dom personerna i min nya grupp.


Alltså det här är just det som är problemet i den här fula feta världen.
"Blablabla har mått så dåligt, och jag vill verkligen inte göra det här". Nä men sitt inte bara där och tyck synd om dig själv. Allt går att ändras! Men det kommer det fan inte göra om du bara sitter där. Du har ju inte ens försökt.
Sheriffen:

Vad ska jag göra? Trivdes bra i min andra :(


Du går till din chef och pratar med honom/henne. Du säger att du trivdes så mycket i den andra gruppen och att du gärna vill fortsätta där.

Gå inte in på skitdetaljer om den andra gruppen, varför du inte vill arbeta med dom. Blabla. För då kommer chefen bara säga att du borde ge dom en chans, eller liksom lära känna dom och whatever. Och då är du liksom screwed either way. Så strunta i och förklara det.

Betona bara det positiva. Du trivdes i din gamla grupp. Du vill fortsätta där. Och skriv upp dig på något papper. Och om chefen säger: Ahm, öhm. Får kolla om det går att fixa. Så säg att han ska komma med en tid då han vet om det. Håll inte på och skjut upp på det.

Tack o hej.