Forumet - Jag har gjort några meme bilder jag tänkte dela med mig av.

Jag har gjort några meme bilder jag tänkte dela med mig av.

1096 0 32

Spana också in:


Asha:
Hur mycket? Vad var din upplevelse? 

ingen aning, mellan 0.5 och 2 "lappar", tror de var rätt starka att döma av effekten men det är svårt att veta halten.

har haft väldigt fina upplevelser med det. mycket synestesi, förvrängd tidsuppfattning, eufori och kraftiga perceptionsstörningar. första gången kunde jag se glittrande neon-CEV's i en vecka efteråt. man tar in mer av världen bara, typ.

thl*kt N.:

ingen aning, mellan 0.5 och 2 "lappar", tror de var rätt starka att döma av effekten men det är svårt att veta halten.

har haft väldigt fina upplevelser med det. mycket synestesi, förvrängd tidsuppfattning, eufori och kraftiga perceptionsstörningar. första gången kunde jag se glittrande neon-CEV's i en vecka efteråt. man tar in mer bara, typ.
Okej, det finns ju en effekt du inte tog upp här som man också kan få under LSD. Och det är: känslan av oceaniska samhörighet till universum och att gränserna suddas ut mellan jaget och andra. Sedan så angående MDMA så finns det nya studier som visar att det kan hjälpa folk om det används i terapi emot social ångest, och liknande problem Autister kan uppleva. 

Man har även visat att under psykedeliska preparat som LSD så försvagas de neutrala nätverken som har att göra med en stabil perception och känsla av jag ect. Vilket nya studier pekar på kan hjälpa emot bland annat depression, då det ofta beror på rigida negativa tankemönster. 

Om dessa studier verkligen stämmer, så känns det som stora delar av UM skulle behöva MDMA och LSD terapi. CoolHjärta