Forumet - Jag har haft sex med min kusin! Är jag bög eller bi??

Jag har haft sex med min kusin! Är jag bög eller bi??

19603 1 61
Hej!

Jag heter Malik (17 år) och kommer från Turkiet men bor och uppväxt i Stockholm. Jag tänker fråga en sak som jag har funderat på i två år. Okej, nästan två år. [crazy]

Jag har alltid varit sexsugen efter jag passerat min pubertet. Har onanerat i toan eller i mitt sovrum när jag blev kåt och gör det fortfarande. Men senare ville jag besöka sidor där de visade män och kvinnor ha sex med varandra och då visade det sig vara porrfilmer vilket jag gillade. Det var nästan sex år sen jag besökte en porrsida för första gången i mitt liv.

Det börjar bli pinsamt men jag måste få svar på min fråga [shake]

När jag blir ensam hemma, sätter jag mig framför datan och ser p porrfilmer och runkar. Men saken var att jag ej blev kåt på tjejen som sög mannens penis utan blev mer kåt på mannens penis. Sen efter några månader med "hetrosexuelltporrfilm" eller vad ska jag kallade det, så började jag surfa efter bögporrfilmer. Där blev jag kåt. Jag blev kåt på deras kropp, penisar, deras anal osv...

Jag insåg att jag var bög. Jag blir kåt av att se män kyssas, när jag ser en snygg man så kommer det automatiskt sextankar på denna snygga man. Men jag blir också lite lite kåt på tjejbröst. Min penis är på väg att stå upp men inte lika mycket när jag ser en snygg stående penis.

När jag började nian så skaffade jag en flickvän, vi pussades, haft sex osv.. Jag och hon gjorde slut efter ett par månader.

Sen sommaren samma år åkte jag och min familj ner till Istanbul,Turkiet. Det var första gången jag var där och första gången jag träffade min släkt där. Där träffade jag min kusin som var snygg, het och stor med muskler. Där blev jag kåt.

Efter tre veckor sov jag över hos honom och då var vi ensamma i hans sovrum. Det var låst och mörkt. Vi sov på samma säng, vi började prata om saker och ting och då började vi snacka om sex.
Han ställde mig en fråga: Är din penis stor?
Jag visade honom den och när jag väl gjorde det såg han mig i ögonen och då tog han mig på penisen och klämde lite, vilket var skönt. Jag frågade honom samma fråga och då visade han sin och då sa han att jag skulle röra den. Och det gjorde jag. Han frågade mig och jag är bra på att suga och om jag ville test det på honom. Och det gjorde jag, jag sög hans penis. Sen gjorde han det på mig och sen blev det analsex och sen onanerade han min penis och jag onanerade hans penis.

Efter den natten fortsatte vi ha sex varje natt tills jag åkte tillbaka till sverige.

Tre år efter det (idag) så känner jag mig lite illamående, och haft diarré i nästa två månader.

Första frågan är då: Är jag bög eller bi?

Andra frågan är: Borde jag ha haft skyddad sex?

Tredje frågan: Borde jag ligga med min egna kusin?

Tack!![love][love]

Spana också in:

Optimus2099:

Första frågan är då: Är jag bög eller bi?


Något mittemellan kanske!

Optimus2099:

Andra frågan är: Borde jag ha haft skyddad sex?


Ja.

Optimus2099:

Tredje frågan: Borde jag ligga med min egna kusin?


Nä, det är rätt sjukt.

Optimus2099:

Tre år efter det (idag) så känner jag mig lite illamående, och haft diarré i nästa två månader.


Är detta relevant? [tard]
Optimus2099:

att bli HIV-smittad utan skydd


Det är ju väl 100% utan skydd !


Optimus2099:

Och varför är det inte okej att ligga med sin kusin?


Båda är killar, så vad spelar det för roll ? Det var inte så att kusin var tjej, då kunde hon va gravid, men om det är två killar man blir ju inte gravid . :D Enjoy . :D
elverpigen:

testa dig på ungdomsmottagningenoch sök vård för din månadslånga diarré, det låter tröttsamt för kroppen


Jag har allt varit rädd för att göra prover hos läkaren. Jag har tagit diarré piller och har försökt hålla mig varm. Men det har gått två år nu, det kan väl inte vara HIV/AIDS. Eller? För jag har bara en utav symtomerna; Diarré.

Jag har inte: perioder med feber, viktnedgång, lunginflammation, olika hudutslag, svamp i munnen osv. Har läst men varför tänker jag på det?
Optimus2099:

Jag har allt varit rädd för att göra prover hos läkaren. Jag har tagit diarré piller och har försökt hålla mig varm. Men det har gått två år nu, det kan väl inte vara HIV/AIDS. Eller? För jag har bara en utav symtomerna; Diarré. Jag har inte: perioder med feber, viktnedgång, lunginflammation, olika hudutslag, svamp i munnen osv. Har läst men varför tänker jag på det?


gå och testa dig så får du veta säkert

det ärdumt attgå runt med ev könssjukdom obehandlad länge, så testa dig. bli gärna lite tjenis med kondom också, för din skull.
elverpigen:

gå och testa dig så får du veta säkertdet ärdumt attgå runt med ev könssjukdom obehandlad länge, så testa dig. bli gärna lite tjenis med kondom också, för din skull.


elverpigen:

det är gratis att testa sig isverigeonödigt att låtablioansvarigt som FAN att låta blioch oavsett om diarren beror på aids eller annat så skulle jag personligen hellre gå till läkareoch göra födoämnesallergiprover än att sitta hemma med rännskita månad in och månad ut


Då borde jag göra blodprov och se vad som pågor i kroppen. Börjr verkligen tröttna på smärtan i magen. Och kondom blir det nästa gång jag har sex[smile]