Forumet - Jag har hjärtesorg, no kidding.

Jag har hjärtesorg, no kidding.

477 0 26
Det är inte det minsta trevligt. Och jag vill hemskt gärna bli av med den - jag gör vad som helst.

Så, jag undrar.. är det rätt att ha sex med en "kompis", som man vet är väldigt förtjust i en? Jag gillar honom inte särskilt mycket och känner på mig att jag kommer må som en utomjording efteråt..

Men sen så tänkte jag att det kanske funkar att göra så om man, som jag, vill glömma en kille som man är helt fixerad vid (trots ett "avsked")?

Bör kanske tillägga att jag vet att jag är korkad, knäpp, blåst och allt sånt. Är även medveten om hur dumt det låter. Men kan ändå inte låta bli att tänka tanken.

Spana också in:

Tro mig, det fungerar inte så. Det går inte att ha sex med någon annan när den man gillar inte uppfyller ens önskan. Jag gjorde detsamma, jag hade sex med andra trots att jag gillade någon särskilt, men jag insåg sen att han aldrig skulle vilja ha mig. Men tankarna om honom var outhärlig. Kunde inte sluta tänka på honom. Fick upp tankar om honom när jag hade sex med någon annan.

Men du väljer, ha sex som inte leder någonvart och inte hjälper dig mot dina problem och såra din vän som tror att du gillar honom också och vill därför ha sex, eller så skiter du i att ha sex med honom och försöker reda ut med den du gillar. Om det inte går, håll tillbaka tankarna och gå framåt. Gör inget dumt som du till slut kommer ångra. För jag ångrade varje sex med dom andra.
Nabla:

Ha sex med mig istället.


Tjaa, varför inte.


scratchcramp:

Fick upp tankar om honom när jag hade sex med någon annan.


Det är nog det jag vill åt.. Men jag inser att detta jag försöker med inte är speciellt moget eller någonting sånt. Så jag struntar i det - i alla fall i att göra det med honom. Vill slippa ångesten.

Men det gick över för dig, till slut?
Renesmee:

Det är nog det jag vill åt.. Men jag inser att detta jag försöker med inte är speciellt moget eller någonting sånt. Så jag struntar i det - i alla fall i att göra det med honom. Vill slippa ångesten.

Men det gick över för dig, till slut?


Du kommer få så mycket mer ångest sen när du väl gör det, så det är bra, gör det inte.

Svar: Ja. När jag väl hittade en annan, kunde jag inget annat än bara tänka på honom. Är lyckligt tillsammans med honom och har aldrig varit så kär. Kom över den "speciella" till slut. Det kommer du med göra när du väl hittar någon annan. [smile]