Forumet - Jag har ingen aning om vad jag ska bli!

Jag har ingen aning om vad jag ska bli!

1018 0 23
Gå på många prova på dagar och öppet hus! Det är hyfsat lätt att ändra sig efter gymnasiet, men en yrkeslinjer är bra eftersom man faktiskt kan klara sig själv efter den avslutade utbildningen. Dom flesta yrkesprogram erbjuder dessutom högskoleförberedande kurser så det går alltid att tänka om om man skulle ändra sig senare. Du har ju ett tag kvar att fundera om du går i åttan också, men bra att börja fundera i tid!

Själv går jag första året på vårdlinjen, men funderar på att byta till naturbruk med inriktning lantbruk. Vill inte vara instängd på ett sjukhus hela dagarna.. så man kan ändra sig under gymnasietiden också!

Julijurd:
Jag är 22 år och vet fortfarande inte vad jag ska bli. Jag låter vägen ta mig dit den kommer och prövar nya saker hela tiden, personligen tycker jag det är fantastiskt för pågrund av det har jag inte blivit fast i ett kugghjul utan har haft möjligheten att bott i Amsterdam och nu bor jag i manchester Storbritannien. Skolan jagar på dig jämt med att du ska veta vad du ska bli men tro mig jag har träffat folk i 40 som en idag inte vet vad dom vill bli och kommer med all säkerhet inte veta heller utan älskar att ta livet dit det kommer. 

Antingen kommer du på aha det här vill jag göra eller så gör du inte det och det är inget fel med det jobb finns, vad tycker du är roligt och börja runt det. Du känns som en estet, våga pröva på något oavsett vad andra tycker om det. Livet handlar om så mycket mer en bara att tjäna massa pengar. Ett tag tjänade jag bara 8500 kronor i månaden men överlevde och bodde bra i manchester för det. 
Ok! (:

Bondunge: Gå på många prova på dagar och öppet hus! Det är hyfsat lätt att ändra sig efter gymnasiet, men en yrkeslinjer är bra eftersom man faktiskt kan klara sig själv efter den avslutade utbildningen. Dom flesta yrkesprogram erbjuder dessutom högskoleförberedande kurser så det går alltid att tänka om om man skulle ändra sig senare. Du har ju ett tag kvar att fundera om du går i åttan också, men bra att börja fundera i tid!

Själv går jag första året på vårdlinjen, men funderar på att byta till naturbruk med inriktning lantbruk. Vill inte vara instängd på ett sjukhus hela dagarna.. så man kan ändra sig under gymnasietiden också!
Ok! (: