Forumet - Jag har lyckats sluta röka!!! ~*~*~MIRAKELKNEPET~*~*~

Jag har lyckats sluta röka!!! ~*~*~MIRAKELKNEPET~*~*~

1367 1 26
Ni som hängt med ett tag vet kanske att jag försökt sluta ca 5000 gånger men det har gått sådär. Nu är problemet löst, och de blå kamelerna är utbytta mot de här söta mini-snusen:
CatchDry_White_Eucalyptus_Mini_Portion_S
Har inte varit röksugen ens en gång sedan jag började!
Uppmanar alla rökare att göra detsamma pga billigare o mindre skadligt (snussort är dock valfri men denna är fresh o najs)

Mvh 
Snusfrälst
(överdriver)
(kanske)

Spana också in:

Mitt "mirakelknep" var min irritation. Jag lackade totalt på känslan av att röka när man är förkyld och tänkte "nu skiter jag i den här jävla skiten" - rökte inte när jag var förkyld, tänkte "hmm, undrar om jag kommer kunna hålla detta när jag blir frisk", bestämde mig för att testa och så slapp jag en onödig kostnad som dessutom är skadlig. Har inte rökt på över ett halvår.


Hjärta

Storchen84: Mitt "mirakelknep" var min irritation. Jag lackade totalt på känslan av att röka när man är förkyld och tänkte "nu skiter jag i den här jävla skiten" - rökte inte när jag var förkyld, tänkte "hmm, undrar om jag kommer kunna hålla detta när jag blir frisk", bestämde mig för att testa och så slapp jag en onödig kostnad som dessutom är skadlig. Har inte rökt på över ett halvår.


Hjärta
grattis! för mig funkade det också att göra så i början, men tror nikotinet tog över till slut. har du inte ens varit sugen det senaste halvåret?