Forumet - JAG HAR MASK!

JAG HAR MASK!

3792 0 40
hjälp jag har mask och jag vet inte vad jag ska göra. Kan inte precis säga till någon att jag har det liksom, Vem fan har det? Så jävla äckligt. Det kliar varje kväll och natt och jag kan inte sova faan. så hemskt. Har inga pengar för maskmedel, helt pank. Vet någon vad sånt kostar? Det är springmask btw. åååh orkar inte. Går det aldrig över av sig sj? Har gått typ en vecka tror jag nu.

Spana också in:

Haha, det sista jag gör är att gå till mamma o pappa, de kommer bara mobba sönder mig. Hade det här mycket när jag var liten för att jag alltid åt snö och dylikt. Och nu vet jag inte vart jag har fått det ifrån, finns det ingen mer som är drabbad? JO jag kan ju skrapa ihop 55 kronor, men inte till på lördag och då ska jag va med kompisar hela kvällen o ha kul liksom, kul att ha jävla maskar i röven då som kliar sönder? Nog med att man ska skrapa ihop 30 spänn till alkoholen liksom.. och maten.. åhhhhhhhhh
Haha berättade för mamma och pappa nu. maskmedel imorgon blir.. gött då. måste hålla det hemligt för syrran bara för annars sprids det väl ut som ne löpeld här man bland folket och det går icke! så detta blir sista masknatten, damn you snakes eller vad man säger! fan vad pinsamt.. kommer med dethär nu liksom som jag inte har haft på 10 år liksom haha. så groosss och är typ känd som maskmänniska i familjen , bara jag hela tiden. ååååååh men aja imorgon är det över.