Forumet - Jag har piercat mig å behöver råd

Jag har piercat mig å behöver råd

175 0 4
Det är så här att för ca 1 vecka sedan piercade jag bröstvårtorna å nu börjar den ena göra rätt ont.

På den som inte gör ont ser man staven lite på sidorna men på den andra sitter kulorna direkt emot eller vad man ska säga. Gör det så att det inte läker eller är det bara att vänta?

Jag förstår ju att det inte kan läka direkt på en vecka men det är ju det att den ena gör ont bara som är lite konstigt.

Sedan undrar jag om någon har något tips på vad man kan göra för att det ska läka fortare? jag tvättar två gånger om dagen med någon j'vla tvål jag fick där jag piercade mig.

Tack på förhand [smile]
rarasarabara:

på den andra sitter kulorna direkt emot


Byt till en längre stav. Det är inte så bra att det är så tätt. Men eftersom det bara gått en vecka kanske du ska be din piercare göra det eftersom det är så nytt och man helst inte ska byta och hålla på så tidigt.
Jag har inga speciella tips direkt, eftersom att min läkte väldigt fort och smidigt utan några problem. Det jag gjorde egentligen var att inte "bry mig" så mycket om den. Det är ju lätt att man "övertvättar" en ny percing. Men det bästa man kan göra är att tvätta det med oparfymerad tvål (aldrig anvönda något med alkohol om det inte är infekterat eller liknande) 1(-2)ggr/dag och sen bara låta det vara. Man behöver inte bry sig så mycket om det är lite skorpor runt såret och så, det är inget farligt, det betyder bara att det läker. [smile]
Men som sagt, gör det ont och känns obehagligt är det alltid bra att kolla upp det. Och är det bara staven det hänger på i detta fall så är det lätt fixat [smile]
Lycka till [y]
Smulia:

Byt till en längre stav


Det skulle jag om möjligt vilja undvika för jag är rädd att det skulle göra sjukt ont med tanke på hur ont det gör nu. Fast det börjar kännas lite bättre så det kanske är på väg att bli lite bättre[smile] om det inte blivit bättre efter helgen får jag nog gå å be han som piercade ta en titt.

Tack för tipsen[smile]

Spana också in: