Forumet - Jag har sex med killen min bästavän gillar

Jag har sex med killen min bästavän gillar

1226 0 5
Jag och min bästavän har känslor för samma kille. För ett tag sedan hade jag sex med honom på fyllan, när hon fick reda på det blev hon jätte ledsen och jag lovade att inte göra det igen. Nu har jag legat med honom 2 gånger den här veckan och har inte berättat något för henne. Ska jag berätta för henne och isåfall hur? behöver verkligen hjälp

Kommentarer (2)

  1. Jag tycker att hon har rätten att få veta, typ sätt dig ner med henne ensam och bara berätta allt typ.  Men var berädd på att hon antagligen kommer bli ledsen igen och ni kommer nog inte vara speciellt tajta under ett tag framöver men är ni verkligen bästa kompisar kommer ni att hitta tillbaka till varandra. Lycka till!

  2. När du lovade att inte göra det igen, lovade hon något då? Du gillar uppenbarligen honom också. 

    Antingen lovar ni att båda tar avstånd från honom eller så får en av er leva med att han väljer en av er. 

Tråden har 5 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Jag måste säga att du inte är någon vidare bra "bästis". Riktigt bra vänner väljer att glömma en kille för att inte äventyra sin vänskap. Men nu är det ju för sent och du borde berätta för henne vad du gjort. Men förvänta dig inte att hon kommer att se dig som sin vän längre. Jag hade inte gjort det om jag vore hon eftersom du aktivt valt att såra henne.

Spana också in:

Jag tycker du ska vara ärlig mot din kompis. Det kommer bara göra ondare om hon får veta det av någon annan.
Däremot kan hon inte förbjuda dig att träffa honom och bara för att hon gillar honom betyder det inte att ingen annan får röra honom.
Tycker ju liksom att hans åsikt i frågan borde räknas.
Varför heter du ens "theslut"? Du är ju inte hora bara för att du ligger med killen både du och din bästavän tycker om.