Forumet - Jag har träffat en kille online som bor i USA och jag vet inte hur jag ska berätta för min mamma

Jag har träffat en kille online som bor i USA och jag vet inte hur jag ska berätta för min mamma

2804 1 6
Hej! Jag är en tjej på 16 år, snart 17 (03:a).

För några månader sedan träffade jag en kille som bor i USA (21 år) genom instagram. Vi började prata och blev direkt vänner. Vi har haft många video-samtal på skype, så jag vet att han inte ljuger om vem han är. Eftersom han är 5 år äldre sade han tidigt att han inte vill ha en relation, utan vill bara vara vänner tills jag blir lite äldre och se vad våran relation leder till, vilket jag respekterar väldigt mycket.

Just nu pratar vi varje dag och man märker tydligt att det finns en attraktion mellan oss. Såklart vill vi träffas i verkligheten, då den bästa tiden antagligen hade varit något sommarlov.

Jag har berättat för min mamma att jag pratar med någon från USA, men jag har dock inte berättat för henne om hans ålder eller att vi vill träffas för jag är rädd för hennes reaktion. Min mamma kan vara väldigt överbeskyddande och jag är rädd att hon inte kommer tycka att det är en bra ide att vi träffas

Hur ska jag berätta för henne och fråga ifall vi kanske kan träffas någon gång?

Kommentarer (1)

  1. Jag har samma problem, pratar med en kille ifrån Kanada och vi har pratat i ca 8 månader nu, är 18 år! Pratar ni fortfarande?

Senast ändrad 7 Sep 2019, 22:49 av vet inte
Tråden har 6 svar. Sortera efter:

Spana också in: