Forumet - Jag hatar att drömma

Jag hatar att drömma

541 0 27
Seriöst, jag verkligen hatar det, oändligt. Kan man inte bara djupsova? Jag drömmer nästan aldrig mardrömmar eller så, men dem är gränslöst bisarra.

Som inatt (snarare igår eftermiddag) drömde jag att världen var ett 140 meter långt rör, folk var utklädda till frukter och jag själv var oförmögen att definiera vad vind var.

Visst är säkert kul att drömma sådär totalt uppfuckat ibland, men inte hela tiden, det förstör mig, jag kan må dåligt i dagar efteråt på grund av extremt obskyra händelser i mina drömmar.
Viljans Triumf:

Seriöst, jag verkligen hatar det, oändligt. Kan man inte bara djupsova? Jag drömmer nästan aldrig mardrömmar eller så, men dem är gränslöst bisarra.


Förlåt men: [bigsmile].
Drömmar blir du nog aldrig av med men du ska inte må dåligt av dina drömmar! [no-no]
När man drömmer är hela hjärnan igång förutom delen som styr logik och resonemang, det drömmer är alltså inte på något sätt en spegling av en stört personlighet...
Myksa:

det drömmer är alltså inte på något sätt en spegling av en stört personlighet...


Det har jag inte heller hävdat, bara det att drömmarna påverkar mig för mycket i verkliga livet, som tur är så glömmer/förtränger jag dem mest extrema efter någon dag, men jag kan verkligen vara totalt förstörd efter att ha drömt.

Spana också in:

Ibland under mina drömmar har jag lyckats få fram telefon nummer, sen har jag ringt numret och kommit fram till okända människor... sen bara lagt på. Har inte vågat prata, då jag funnit det läskigt.

Jag tycker om att drömma, tycker drömmar är så fruktansvärt kraftfulla, det är så sjukt och mäktigt att man kan drömma om vad som helst. Vad jag har hört brukar man oftast drömma om det som har hänt under ens dag men det stämmer ju inte alltid.
Nintendo:

Riktigt starka sömnpiller ska ju ta bort drömmar, så ja. Du får leta på fass [blush]


Ok, har aldrig märkt att det påverkat drömmar, men kanske bara inte har tänkt på det

Nintendo:

Fast ja, i värsta fall börjar du hallucinera osv, iallafall enligt min psykologibok


Jag hallucinerar just nu, så jag skulle nog inte märka någon skillnad