Forumet - Jag hatar gamar.

Jag hatar gamar.

743 0 29
Mänskliga gamar då alltså.

Här är ett specielt medelande just till ER.

Era jävla cp mongon,all världens mat tar inte slut idag, du behöver inte äta som en jävla fet gam som tror att det inte finns en morgondag, tänk på att andra kanske också vill äta<+?!? eera själviska fetton, eller wb fetton, sluta äta upp allt, det finns en en jävla morgondag och maten kommer finnas kvar dååå!!!!!!! och varför är ni så jävla snåla att ni hela tiden äter upp allt????? TÄnkt på att andra kanske också vill ha?? att andra kanske ätit mindre än er??+


Mvh Pepparkaksgubbe.

Spana också in:

Oväntad:

Har du något elakt syskon kanske?


aa, en som äter som du aldrig har sett för. människan är dum i huvet som itne kan äta som en normal människa. och som inte sparar till andra, utan tar slut allllllllttttt. jävla fetto wb.

Ensamvargen:

Vad lever du i för värld? I min värld kan maten bli dålig iallafall.


och, det är inte en ursäkt.
Ensamvargen:

Det där låter ju mindre bra. Man ska ju låta alla få mat!


Alltså jag vet inte om ni förstår riktigt, men självklart får jag mat lol. men personen äter alltid slut det som finns kvar. Finns det godis, måååste jag äta den direkt annars är det slut efter nån timme, och då har denne ätit upp allt själv. Hallå man sparar ju också till andra? Man frågar ifall man kan ta det sista innan man gör det? osv. Grymt irreterande.