Forumet - Jag hatar HÅR!?

Jag hatar HÅR!?

586 0 9
Jag han egentligen min "drömkropp" förutom på en liten detalj. För någon månad sedan blev min bikinilinje infekterad och hur snyggt är det? Lite så där fylld av små prickar. är det någon som delar detta elände och när ska det försvinna? Jag skäms så otroligt över detta.

Spana också in:

qazedctgb:

använd aco acnerengöring på det svider som fasen men funkar


NEEJ AAAAAAJ! Var rädd om fittan för fan! [wink]

Det bästa du kan göra nu är att låta fittan "vila". Alltså låt bli att raka den tills infektionen gått över. Annars kan det bli än värre och det vill du väl inte? Du skriver att du haft det i ca en månad. Jag röstar för: Låt bli att raka dig i minst två veckor, helst en månad. Om det inte blivit bättre borde du gå till ungdomsmottagning.

När du rakar dig, använder du rakgel? En riktigt bra rakhyvel (ej engångs)? Och använder du återfuktande intimkräm efter? Detta är bra sätt att förebygga utslag/infektion/prickar efter att man rakat sig.

Brukade också få såna prickar pga var inte försiktig och rakade mig hela tiden. Får det typ aldrig nu, för rakar inte ständigt så att irritationen ökar. Alltså spelar ju egentligen ingen roll med lite stubb/hår då och då. Inget att skämmas över direkt.