Forumet - Jag hatar INTE homosexuella

Jag hatar INTE homosexuella

11793 0 103

Jag har märkt att en del här snackar massor av skit om mig. i den senaste tråden fick jag återigen en känga i fast jag inte ens var där. då drogs paralleler mellan mig och Aaron (han som skriver ''xD'' hela tiden) och att han var ''dummare än mig och då är det illa''. Ni klagar på mig att jag angriper folk när jag skriver men det gör även ni! Jag är ingen homofob.. jag känner inget förakt mot homosexuella, jag är inte rädd för homosexuella, jag vill inte ta bort deras rättigheter och jag har ALDRIG skrivit något sånt men nu misstolkas jag för full rulle och felciteras ideligen. i en annan tråd försvarade jag deras rättigheter! det enda jag har gjort är att ha fört fram ARGUMENT för min TEORI om att homosexualitet är FEL. ingenting annat! sedan att en del människor känner sig kränkta kan jag inte ta ansvar för! ingen  är tvingad att läsa tråden! och det är som sagt endast en teori som jag vill DISKUTERA.  jag är less på att folk sprider lögner om mig och snackar skit i skymundan,

 

Spana också in:


Patrick: Grundstommen i teorierna är dock att det inte är naturligt, att det skadar andra människor på olika sätt, Det går att studera det genom matematik, etik, och vetenskap, och alla mina teorier pekar mot att finns problem med att rättfärdiga homosexualitet.

Källa: Länk
Utställningen baseras till stor del på den amerikanske biologen och forskaren Bruce Bagemihls arbete. Under nio år gick han igenom den samlade vetenskapliga litteraturen om djurens sexualitet och han fann att homosexuella kontakter var beskrivet hos mer än 1.500 arter och hos 500 av dem var det mycket väldokumenterat. Det handlar om många av jordens mest magnifika djur.

- Homosexualitet finns väl beskrivet hos exempelvis lejon, elefant - både afrikansk och indisk - zebra, gorilla, schimpans, giraff, amerikansk bison, myskoxe, varg, mård, delfin, gråval och späckhuggare, säger Petter Böckman.