Forumet - jag hatar mig själv

jag hatar mig själv

4840 0 70
Jag sitter och gråter som fan! jag orkar inte med att folk tycker illa om mig. Min pappa kallade mig nyss för surfitta han frågade mig varför jag inte kan se ut som alla andra tjejer som använder blusar och kjolar. Jag har så dåligt självförtroende jag mår så himla dåligt av all kritik jag får av folk varje dag för jag själv har skapat detta. Jag vet vad jag vill , jag passar inte in nånstans. Min stil är killig fast jag är tjej jag måste byta stil! Jag går snart sönder i 1000 bitar , jag är så jävla ful och äcklig [cry] det finns inget bra rykte om mig. Alla vet vem jag är , folk vill slå mig pga hur jag ser ut. Jag är rädd för allmänheten jag vet inte jag mår så himla dåligt [cry]. Och min mamma bor så långt bort jag måste bo hos min pappa på heltid och han säger massa dumma saker som din jävla kossa och att jag är värdelös jag har ingenting kvar , jag är tom och ensam![cry] jag känner för att gå i terapi jag känner för att bara gå och dö aldrig se folks blickar mot mig mer. Jag hatar mig själv[cry]

Spana också in:

HellMillan:

Jag är också pojkflicka.. Så därför orkar jag inte riktigt bry mig om vad folk säger och helt enkelt skiter i allt sånt : ) Man kommer alltid att få kritik och det är viktigt att inte bry sig. Jag får också gliringar och spydigheter


Jo men man ser ju ändå att du är en tjej ialla fall på din bild som du har. Jag däremot kan man inte se det på jag ser näsan ut som en kille och jag tycker om stilen jätte mycket men jag trivs inte med kritiken och mitt dåliga rykte. Det är bra att du skiter i vad folk säger du är mycket starkare person än vad jag är.
farbror gugge:

äsh då din pappa är bara psykiskt störd uppenbarligen,lyssna inte på honom


Jag börjar undra det själv nästan. Han sa nyss till min bror att han skulle köra in en gaffel genom hans äckliga hjärna om han inte håller käften och slutar vara uppkäftig fast min brorsa bara skulle ta mat och så hade typ fisken fastnat på plåten så fick min farsa damp och var nära på att slå honom.
isola:

Prata med din pappa om hur han beter sig mot dig vid ett tillfälle när ni inte bråkar.


Jag har försökt tro mig. Det funkar inte , det har aldrig funkat! Min mamma har också försökt det går inte heller. Han vägrar att inse saker han skiter i vad andra säger han säger vad han tycker ändå.
Jag berätta förut till han att jag hatade honom och att jag hatar när han säger elaka saker. Han sa att jag skulle dra ifrån hans liv och flytta härifrån. Det går inte att ha en diskution med honom han får bara damp och sen blir han våldsam och börjar slåss och jag är rädd för honom.
förrvirradtjej:

Jag däremot kan man inte se det på jag ser näsan ut som en kille och jag tycker om stilen jätte mycket men jag trivs inte med kritiken och mitt dåliga rykte. Det är bra att du skiter i vad folk säger du är mycket starkare person än vad jag är.


Jag såg också ut som en kille när jag var yngre, men sen så kom bruddragen i ansiktet på mig. Men jag har alltid haft min stil och kommer nog alltid att ha den. Klart att man inte trivs med destruktiv kritik och dåligt rykte. Men det kan man oftast ändra på. Trivs du inte med dig själv eller trivs du inte med snacket som går?
Jonnybravo91:

Haha, min pappa är precis likadan.

Skärp till dig bara för fan, kan du inte fixa hans glåpord kommer du aldrig fixa det ute i livet.


Jag har inte ens börjat berätta hur han är eller vad han har gjort mot mig under mina år i livet. Han har förstört min barndom. Jag skrev i böcker när jag var 8 år hur mycket jag hatade honom och hur mycket jag ville att han skulle dö , han slog mig när jag var 8. Han använde ibland en hammare eller en skruvmejsel. Tvingade mig och min bror att äta upp våran spya som vi spydde upp av mat som han gav oss som var dålig och möglig.
förrvirradtjej:

Han använde ibland en hammare eller en skruvmejsel. Tvingade mig och min bror att äta upp våran spya som vi spydde upp av mat som han gav oss som var dålig och möglig.


Om det verkligen är så allvarligt och att du inte hittar på saker, så vad fan gör du ute och bölar på ett ungdomsforum? Kontakta socialen snarast för helvete!


(Förövrigt, tjejer som bär killkläder är bland det hetaste som finns. [wink])