Forumet - jag hatar mina bröst

jag hatar mina bröst

3281 2 17

Jag har verkligen ett stort problem.jag är 15 och är inte världens smalaste. Absolut inte rund eller tjock men inte platt heller. Jag har BH storlek 70 F... Många killar kommenterar det såklart och tror att jag gillar det och många tjejer säger att dem önskar att dem hade det men jag hatar det mer än allt. i mina ögon är dem nämligen missformade. Den ena är lite större fast det syns inte mycket, mina bröstvårtor  (det runt om) är rätt stort och det värsta.. mina bröst är inte fasta och runda. Dem hänger rätt mycket och åt sidan. Dem är verkligen fula och jag vågar verkligen inte visa dem för någon. Kommer dem någonsin bli bra?! känner mig så ful äcklig och töntig nu....

Inga kommentarer

Senast ändrad 20 May 2013, 17:22 av tjejen0398
Tråden har 16 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Men det är bara ett par bröst, det är ingen som kommer bry sig om hur de ser ut i slutändan ändå. Din framtida livspartner kommer förhoppningsvis falla för dig på grund av din utstrålning och dina egenskaper, inte för hur stora, runda, jämna eller ojämna tuttar du har.

Spana också in:

Äsch!! Killar går igång på bröst oavsett storlek/form osv. Liksom, det är bröst och vem gillar inte bröst? Mycket glad 

Var stolt över din vackra hylla! 

Tror nog att mina var ungefär sådär. De är dock ganska stora så förväntade mig aldrig något annat. Skulle inte kunna gå runt ordentligt om de var fasta och inte hängde lite osv. 

I vilket fall som helst lär du få nytta av dem oavsett hur de ser ut. Dels för att de förhoppningsvis kan ge dig njutning (för att de är mjuka och mysiga och kanske även trevliga att ta på, för dig själv alltså), dels för att andra (tillexempel dudes) med största sannolikhet kommer att uppskatta dem oavsett hur de ser ut, dels för att om du nånsin skaffar barn kommer de DEFINITIVT att uppskattas, och dels för att som folk redan nämnt så är alla bröst bra bröst. 

De är lugnt de som skirver över har så rätt, nothing to care about ;)

det går att göra en bröst-förminsknings operation, skulle nog jag gjort om jag hade F