Forumet - Jag hatar öppna relationer

Jag hatar öppna relationer

1538 0 26
Det är det värsta jag vet. För många är dock motsatsen till monogami just öppna relationer. Men polygami är inte samma sak som öppna relationer. öppna relationer är på sätt och viss precis lika vidrigt som monogami om inte vidrigare. Monogami är ju ändå givet att det är en fungerande relation något fint. öppna relationer känns häktigt, stressigt och oerhört förvirrande.
Senast ändrad 22 Aug 2014, 15:18 av André Vifot Haas

Spana också in:

Gillar inte heller öppna förhållanden. Föredrar att antingen ha ett monogamt förhållande eller inget förhållande alls. Öppet förhållande så är man ihop fast ändå inte. Är väldigt förvirrande med öppna förhållanden, svårt att veta vad som gäller och blir lätt att man bara går och "tävlar" med varandra. Det är iaf min erfarenhet. Men finns ju folk som trivs med det och man ska såklart ha det som funkar för en själv.

Fingerprints: Det blir väl vad man gör det till? Bara för att man har ett öppet förhållande måste man väl inte springa runt och vara jätteaktiv med andra människor? Elller vad menar du egentligen?
Om man är jätteaktiv med andra människor på ett sätt som faktiskt betyder något så bör man väl ha en relation med dom med? Och då är man polygam, där det inte finns någon hierarki ect. :)

 
Fingerprints: Sen förstår jag inte hur du kan vara polygam och HATA öppna förhållanden. Vet att det är olika saker men förstår inte hatet.
För det är två helt radikalt olika saker. Om du tycker det är konstigt att en polygam kan hata monogami så förstår jag lite din kritik, annars inte alls. 

Rödingajäveln: Gillar inte heller öppna förhållanden. Föredrar att antingen ha ett monogamt förhållande eller inget förhållande alls. Öppet förhållande så är man ihop fast ändå inte. Är väldigt förvirrande med öppna förhållanden, svårt att veta vad som gäller och blir lätt att man bara går och "tävlar" med varandra. Det är iaf min erfarenhet. Men finns ju folk som trivs med det och man ska såklart ha det som funkar för en själv.
Ja, det är vad jag har observerat också. 

Jag finns nog inte: Om man är jätteaktiv med andra människor på ett sätt som faktiskt betyder något så bör man väl ha en relation med dom med? Och då är man polygam, där det inte finns någon hierarki ect. :)
Förstår inte vad som skulle vara stressigt som du skrev först?
Sen bestämmer man väl själv hur ens förhållande ska funka?

Jag finns nog inte: För det är två helt radikalt olika saker. Om du tycker det är konstigt att en polygam kan hata monogami så förstår jag lite din kritik, annars inte alls.
Hmm, kanske. Har iofs svårt med ordet "hata" generellt men i detta fall stack det lite extra i ögonen.