Forumet - Jag kände ingenting när vi hade sex

Jag kände ingenting när vi hade sex

324 0 60
För några dagar sedan förlorade jag oskulden med en som jag bara håller på med, vi är alltså inte på G eller ihop eller så.

Saken är den att när vi hade sex, jag kände ingenting. Kände bara att han var där men tyckte varken att det var skönt eller att det gjorde ont. Jag vet att han inte har liten kuk så det är inte det, så vafan beror det då på?

Kommer det bli bättre nästa gång vi har sex? (vilket troligtvis sker imorron då jag ska sova hos han).

Sen så fastnade kondomen i mig så spermier kom troligtvis i mig, dagen efter tog jag ett dagen efter piller för att vara på den säkra sidan, hon på ungdomsmottagningen sa att jag skulle få biverkningar som blödningar, ont i magen, späningar i brösten osv.

Men har inte känt någonting, fungerar inte pillret på mig? Kanske låter konstigt men blir lite orolig när hon säger att det är biverkningarna.

Spana också in:

SandraAndersson:

Så du påstår att alla som har haft ett one night stand eller har en KK. Dom har sex bara för sakens skull och inte för att det är skönt då eller?


Lovar dig det blir mycket mycket bättre om du verkligen älskar den andra personen... annars är det som en lek, inget speciellt direkt..
sweetOrange:

gravtest.


Jaa, jag har fått tid att till det i början av nästa år men man vill ju inte gå omkring och oroa sig. Man kan endå inte ta ett gravidtets test förens det gått en tid.

llooll:

Det blir bättre med tiden, du var väl undermedvetet nervös eller något. Och jo, pillret funkade nog på dig trots att du inte hade några bieffekter. Annars är det bara o göra abort. Keep enjoying sex


yääh, hoppas på att du har rätt, får väl se hur det blir imorron [cute] Men ja, känns endå hemskt att göra abort, inget man gärna vill göra liksom..