Forumet - jag känner mig inte tillräcklig för min pojkvän

jag känner mig inte tillräcklig för min pojkvän

1403 0 25
min pojkvän och jag har ett jätte bra förhållande.. när vi är ensamma. men den senaste tiden när vi har varit bland annat folk har han i princip total ignorerat mig och jag kommer alltid på honom att han tittar på andra tjejer eler om vi är ute tillsammans låter han andra tjejer sitta i hans knä och medan han har händerna på deras lår eller pillar dom i håret. när jag berättar för honom att jag tycker det är jobbigt säger han bara att jag inte ska vara orolig och att han tycker om mig jätte mycket men behöver ha lite space ibland. för mig betyder inte detta att man ska flörta med andra. även om vi går på stan vägrar han hålla mig i handen och hela tiden fastnar hans blick på någon tjej eller så vänder han sig om när någon går förbi och kollar in deras rumpa. han söker också gärna ögonkontakt med dom och leer och han stå där i minuter och bara flörta på avstånd. jag blir så hemskt sårad, men jag har inte mage att lämna honom för jag tycker verkligen om honom.[love]
jag har berättat hur jag känner.

vi har några vänner vi står väldigt nära, där flickvännen och mina närmsta vän och killen min pojkväns bästa polare. och enligt min vän pratar han om mig hela tiden när dom ses. och dräfr förstår jag inte alls vad han håller på med.

vi har varit tillsammans i 2 år och några månader, jag vet inte hur han känner men jag tror att om de varit att han inte hade känslor längre så tror jag han sagt det för han hade nog hellre velat leva loppan som singel. men det är förstår något jag inte kan vara säker på.

han svårt att få ur honom vad han håller på med :/

Spana också in:

Verkar som att han börjar söka sig utåt efter annat, tyvärr. Men alltså, allt det här handlar ju i slutändan om hur mycket du litar på din kille. Litar du på att han bara behöver mer space och att det här är hans sätt att få det? Fine, fortsätt vara tillsammans. Om inte, så gör slut. Man kan inte vara med någon som man inte litar på.
enligt mig handlar inte detta om att jag inte litar på honom för det gör jag, vet att han inte ksulle vara otrogen och så utan det handlar om att jag inte tycker att man gör så oavsett om man menar de eller inte. han hade själv blivit skit arg om det var jag som satt i en annans killes knä och lät honom ta på mig.

det blir väl det som jag ville skulle vara absolut sista utvägen,att lämna honom för han verkar inte förstå att det sårar mig.