Aviseringar
Rensa alla

jag känner mig inte tillräcklig för min pojkvän


Ämnesstartare

min pojkvän och jag har ett jätte bra förhållande.. när vi är ensamma. men den senaste tiden när vi har varit bland annat folk har han i princip total ignorerat mig och jag kommer alltid på honom att han tittar på andra tjejer eler om vi är ute tillsammans låter han andra tjejer sitta i hans knä och medan han har händerna på deras lår eller pillar dom i håret. när jag berättar för honom att jag tycker det är jobbigt säger han bara att jag inte ska vara orolig och att han tycker om mig jätte mycket men behöver ha lite space ibland. för mig betyder inte detta att man ska flörta med andra. även om vi går på stan vägrar han hålla mig i handen och hela tiden fastnar hans blick på någon tjej eller så vänder han sig om när någon går förbi och kollar in deras rumpa. han söker också gärna ögonkontakt med dom och leer och han stå där i minuter och bara flörta på avstånd. jag blir så hemskt sårad, men jag har inte mage att lämna honom för jag tycker verkligen om honom.[love]


   
Citera

Säg till honom vad du tycker om saken och om han fortsätter ändå tycker jag att ni borde göra slut.


   
SvaraCitera

Hur gammal är han, och hur länge har ni varit ett par? Det kanske är så att han inte har lika starka känslor längre.. Eller vad tror du?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

jag har berättat hur jag känner.

vi har några vänner vi står väldigt nära, där flickvännen och mina närmsta vän och killen min pojkväns bästa polare. och enligt min vän pratar han om mig hela tiden när dom ses. och dräfr förstår jag inte alls vad han håller på med.

vi har varit tillsammans i 2 år och några månader, jag vet inte hur han känner men jag tror att om de varit att han inte hade känslor längre så tror jag han sagt det för han hade nog hellre velat leva loppan som singel. men det är förstår något jag inte kan vara säker på.

han svårt att få ur honom vad han håller på med :/


   
SvaraCitera

man ska inte förstå sig på allt. men han verkar ju puckad


   
SvaraCitera

Han skäms för dig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

kanske det... vet bara inte hur jag ska komma fram till om han är det eller inte.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

och varför skulle han göra det helt plötsligt efter 2 år?


   
SvaraCitera

han vill nog bara ha ny fitta


   
SvaraCitera

Verkar som att han börjar söka sig utåt efter annat, tyvärr. Men alltså, allt det här handlar ju i slutändan om hur mycket du litar på din kille. Litar du på att han bara behöver mer space och att det här är hans sätt att få det? Fine, fortsätt vara tillsammans. Om inte, så gör slut. Man kan inte vara med någon som man inte litar på.


   
SvaraCitera

Han låter ju helt jävla retard om du frågar mig, sätt ett ultimatum så du slipper slösa mer tid på honom om han ändå behandlar dig som skit.


   
SvaraCitera

Dumpa.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

enligt mig handlar inte detta om att jag inte litar på honom för det gör jag, vet att han inte ksulle vara otrogen och så utan det handlar om att jag inte tycker att man gör så oavsett om man menar de eller inte. han hade själv blivit skit arg om det var jag som satt i en annans killes knä och lät honom ta på mig.

det blir väl det som jag ville skulle vara absolut sista utvägen,att lämna honom för han verkar inte förstå att det sårar mig.


   
SvaraCitera

Följ din magkänsla, han verkar inte direkt vara någon att hänga i granen.


   
SvaraCitera

honolulu:

Följ din magkänsla, han verkar inte direkt vara någon att hänga i granen.

Juligt av dig [wink]


   
SvaraCitera