Forumet - Jag kan bli så jävla ledsen på er!

Jag kan bli så jävla ledsen på er!

597 0 60
Tråden riktar sig till mina klass"kamrater" som jag vet smygkollar på UM. Jag vädjar även om hjälp från övriga UM genom detta.

JAG KAN BLI SÅ FÖRBANNAT JÄVLA TRÖTT PÅ ER.
"vilken jävla nolla hon är, hon svarade inte ens på frågan"
tack. verkligen tack. det värmer. Ni vet lika bra som jag att mitt immunförsvar suger och jag blir sjuk av ingenting. Nu hatar jag dig nästan officiellt.

eller idag. Jag kom max 1 minut efter lektionens start pga dåliga lunchförutsättningar. Vad händer. Inte en jävel släpper in mig. däremot drar ngn ett skämt jag antar handlade om min sena ankomst.

Skärpning klassen!

Till UM:
Vad ska jag göra om jag är utfryst i klassen?
Allt ifrån att folk inte svarar om jag frågar ngt, inte tittar på mig när de pratar med mig till saker som att jag "glöms" på vägen till matsalen osv osv osv. Har aldrig nån att jobba med typ. Och när jag väl har det känns det som om de bara gör det för att de tycker synd om mig och känner sig tvingade. Vad gör jag åt det. Hur bryter jag mönstret. Att börja spela WoW och CS för att komma in i gemenskapen är ej ett alternativ.

Spana också in:

Du får se till att vara jätte klängig och vara översocial, utan några undantag. Men annars så går det knappt att komma in i en klass. Är man inte accepterad så är man inte. Du var antagligen jätte dryg från början och typ; fuck you guys, här kommer jag med mina nästan 12 mvg och jätte flummiga kläder. Inte sant? :(


Postorderhoran:

pga dåliga lunchförutsättningar.


Lät vuxet och så [love]
Renesmee:

Du var antagligen jätte dryg från början


nej.

Renesmee:

fuck you guys, här kommer jag med mina nästan 12 mvg


hade 5 mvg och 260p tror jag. skröt dock inte med det.

Renesmee:

Du får se till att vara jätte klängig och vara översocial, utan några undantag


jag var det. sen pallade jag inte när det gått 3 månader utan framsteg

Renesmee:

jätte flummiga kläder


har typ alltid stupörsjeans, enfärgad hoodie och ngt linne/t-shirt under. Skulle ej kalla det flummigt. Tror det enda jag gjorde fel var att ha fel kön.
Knak och sprak:

Vilket mönster ska du bryta? Leta utanför din egen klass istället, anfall outsiders.


heh, finns inte så mkt mer än min klass att leta bland. Finns tvåor och treor visserligen. dock har vi väldigt annorlunda schema. och tvåorna drar sina jävla sexanspelningar hela tiden och jag känner mig utsatt och äcklad. Detta har lett till att jag spenderar mer tid med min pojkvän som går samma utbildning men annan årskurs. Nu antar jag att klassen drar sexskämt om oss bakom min rygg, för det är så min klass fungerar när andra har partner. ALLA ÄR SÅ MOGNA SÅÅÅÅ.
Postorderhoran:

Dom säger ju att killar ligger efter i utvecklingen men tror knappast det rör sig ocm 5-6 år.


Jag vet vilken sort du åsyftar och jag hoppas för all del att du inte generaliserar denna svårt förståndshandikappade avart att i något avseende representera den genomsnittlige killen.
Renesmee:

Du kanske ska slappna av lite och gilla läget.


Jag har inte så mycket att gilla med detta. Jag har försökt i ett halvår att gilla läget men känns lite ovärt att intala sig själv att det känns bra när det inte gör det. Lite som att fejka orgasm liksom, vrf gör man det?
svårt o ge dig tips om man inte vet hur alla i klassen är lixom.. om de är falska eller om de gör si när du gör så, om du fattar.

är väl lite i samma situation själv, mer eller mindre, har mest med att jag egentligen inte gillar klassen, alls. blivit som värst nu i trean men jag bryr mig inte så mycket, jag har lixom falskt folk o hänga med på raster + på luncherna, det räcker för mig. springer inte efter sociala livet med dem efter skolan eller frågar vad de pratar om osv.
Kablash__:

Slå ner den starkaste i klassen, då blir du alphaledaren och resten tvingas lyda dey!


den starkaste i klassen väger ca dubbelt så mkt som jag och tar 100 kg i bänkpress, jag tar 20, känns lite som att jag ligger i underläge där va.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


no idea:

springer inte efter sociala livet med dem efter skolan


gör nte jag heller, hinner inte ha socialt liv utanför skolan.

no idea:

det räcker för mig


för mig räcker det med ett hej när man kmmer på morgonen + att vänta 20 s på att jag ska gå ut ur klassrummet innan man går på lunch utan mig. Eller kanske säger till när alla ska äta på pizzeria, mer än 5 minuter innan lunch. Jävla as är vad de beter sig som.
Postorderhoran:

den starkaste i klassen väger ca dubbelt så mkt som jag och tar 100 kg i bänkpress, jag tar 20, känns lite som att jag ligger i underläge där va.


Att slåss är mycket teknik. Sen kan du ju fuska lite också! Bind dnia händer med tyg o blöt ner med sånt där flytande sömnmedel grejjs ;)
Knak och sprak:

Tycker inte deras gemenskap verkar vara något att ha, egentligen. Fjollbollar. Kan du inte skriva in dig på någon kurs, oberoende din linje och se hur det ser ut där?


iom att jag läser mest poäng av alla på hela skolan (ej eget val, har bara blivit så) och går 8.30-16.00 alla dagar utom närjag går till 17 så finns det itne så mkt tid över att läsa extrakurser. [sad]