Forumet - jag kan inte äta?!

jag kan inte äta?!

11458 0 46
Alltså nu är det såhär jag kan inte äta. Jag vill äta. Jag är skit hungrig men det går bara inte. Det enda jag kan få i mig är nyponsoppa.. så jag tar nypon soppa till frukost, mellis och kvällsfika men vid lunch och middag försöker jag äta ordentligt men jag tar en-två tuggor sen går det inte!! Jag. Kan ju inte leva på nyponsoppa hela tiden.. någon som kan hjälpa mig?!?! [tard]

Spana också in:

BrokenAlexis profil:

Lyssnar på
"iallafall inte på psykologer!!"


Det lär du behöva ändra på.

BrokenAlexi:

Tar emot jättemycket att äta och de är inte så att jag väljer att inte äta jag försöker men det går inte..


Jag tror absolut du väljer. Du nämnder inte att du spyr när du försöker äta och du kan dricka nyponsoppa utan problem så det låter som det är något psykiskt. Jag tror det är en kombination av något psykiskt och att du dricker dig mätt på nyponsoppan.BrokenAlexi:

så jag tar nypon soppa till frukost, mellis och kvällsfika men vid lunch och middag


Det är för många tillfällen du äter på, testa att inte äta "mellis" och "kvällsfika". Bäst är om man äter Ordentlig frukost,middag och kvällsmat och eventuellt någon frukt mellan måltiderna.

Jag menar, du ser inte ut att träna så du behöver verkligen inte så många måltider.

Men tycker också att du ska:

ickus:

Gå till sjukan och få det utrett

RyalNotch:

Jag menar, du ser inte ut att träna så du behöver verkligen inte så många måltider.


Haha men sluta. Alla behöver frukost, lunch, mellanmål och middag i måttliga mängder. Att äta mycket en eller två ggr per dygn är jättedåligt.

Försök äta, kräks du bara så kan du få lugnande innan du äter. Och ja, du måste kontakta sjukvården om det inte går över och du går långa tider med endast nyponsoppa som näring.
isola:

Haha men sluta. Alla behöver frukost, lunch, mellanmål och middag i måttliga mängder. Att äta mycket en eller två ggr per dygn är jättedåligt.


Kan ni läsa inte eller?

RyalNotch:

RyalNotch: Ordentlig frukost,middag och kvällsmat och eventuellt någon frukt mellan måltiderna.


Där har vi 3 riktiga måltider och frukt mellan dem.
RyalNotch:

Tränar man inte behöver man verkligen inte "fika" två gånger om dagen,


Vikt och kroppsform behöver inte vara viktigt. Man kan prioritera andra saker i livet och vara nöjd med sin kropp... herregud. Det finns människor som tycker att kurvigt är vackert, hon kanske gör det med.

Den här tråden handlar inte om utseende, den handlar om hälsa och att farktiskt få i sig den näring man behöver.

Och när fan började "mellis" betyda "oälsosam fika" som du verkar påstå? Mellis kan också vara frukt.
BrokenAlexi:

!?


jag råkar ha ganska stor erfarenhet av just detta. Precis det du beskriver är jag med om varje gång jag är ledsen, stressad, arg, trött, osv. Dessutom mår jag ganska illa.
Mamma tror det är magkatarr, men jag vet inte. Men så fort inte mitt liv är hundra procent stabilt går jag igenom detta och det är fruktansvärt svårt att ta sig ur den onda cirkeln när man väl börjat äta dåligt.

Jag tycker att du ska tänka igenom vad som kan tänkas få dig att må dåligt, och lösa detta. Vet du inte vad det är, gå till en psykolog. Svält inte dig själv, det är livsfarligt. Tro mig jag vet.