Forumet - Jag kan inte hantera alkohol!

Jag kan inte hantera alkohol!

5350 0 139
Jag har insett på senaste tiden att jag fan inte kan hantera alkohol på ett bra sätt. Jag är rätt så lättpåverkad, speciellt för att vara en kille i min längd- och viktklass (180cm, 75kg). Kan ju ta igår som exempel.

Jag tror att jag drack en sjuprocentig burk cider, tre femtvåor och två flaskor Pistonhead. Smakade någon klunk sprit också, men inga kopiösa mängder. Detta resulterade i att jag började med att bjuda in 30 pers jag inte kände till min tvåa, spydde och somnade några timmar i min säng medan tio-femton okända fjortispuckon dansade till Boten Anna på alldeles för hög volym. Och den här kvällen var menad att vara en soft tillställning några vänner från Dalarna till ära.

Jag brukade tidigare dricka vodka som standard till fest, ungefär en halv sjua per kväll. Då blev jag ju förstås redigt packad också, men problemet är ju att jag får samma reaktion nu trots att jag dricker mycket snällare grejer.

Om jag inte kan lära mig att dricka på ett vettigt sätt måste jag seriöst lägga av. Någon som har bra tips för att lösa mina problem? [y] (Är Dödsguden osv...)

Spana också in: