Forumet - Jag kan inte sluta bli irriterad, gaaaaaaaaaaaawr!

Jag kan inte sluta bli irriterad, gaaaaaaaaaaaawr!

740 0 33
Jag har en förmåga att bli irriterad på folk som blir irriterade på andra personer pga deras utseende, sociala intelligens etc etc. Men nu har jag också drabbats. Jag brukar läsa massor med modebloggar varje dag - slå mig inte, det är inte mer än ett intresse. Men nu har tydligen alla, nästan iaf, bestämt sig för att låta så himla coola och skriva in lite politiska saker som de inte har någon koll på i huvudtaget. Varenda en skriver saker som "go obama", "heja obama" etc etc.

Och det har ingen aning om vad Obama står för, vad Mccain står för. De bara tror att de är så himla coola och intelligenta som kan yttra poltiska åsikter. Väldigt mogna människor. Men de kan ingenting, och jag blir helt uppåt väggarna av irritation.

Var tvungen att skriva av mig, så att hela världen ser, för jag är gaaaaaaaaaaaaaaaawr.

Så den här tråden är till för att skriva av sig, vad ni blir sjukt jävla äckligt irriterade på.

Spana också in:

mopsen:

Samtidigt, måste man rättfärdiga sina politiska åsikter i en modeblogg?


Nej det måste man inte. Men nu har jag kommenterat och börjar en diskussion på några ställen och det går mig på nerverna, för jag får inte mycket till svar och därmed har jag det bekfräftat att de inte vet vad de talar om. De baserar inte sina åsikter på några grunder.
Jag läser inte bloggar och det du nämnde är just en utav anledningarna till det.
Jag kan inte säga att jag blir sur men det är fullständigt skrattretande. Inte nog med att innehållet tryter, även språket och grammatiken brister.

Jag förstår inte hur folk vågar gå ut och skylta med sin dumhet på det sättet. Visserligen så finns ju dem som är klipska, som skriver om intressanta saker Dold text: (t.ex. ditt. Jag har läst lite av det och kan erkänna att det är rätt intressant.) och som faktiskt skriver på ett intresseväckande sätt, men den skaran är väldigt liten.