Forumet - Jag kommer att få ett utbrott på min klasskamrat

Jag kommer att få ett utbrott på min klasskamrat

1614 0 141
Jag har precis börjat i en ny klass, idag faktiskt, hur som helst så går det en tjej i klassen som jag stör mig så JÄVLA mycket på. Jag är faktiskt rädd för att vi kommer att ryka ihop ordentligt efter som att hon står för allt jag hatar, hon är en totalt jävla vidrig människa (kan tillägga att jag endast har spenderat två timmar med personen i fråga och jag vill redan strypa henne).

För det första är hon megamoderat och jättekristen, på religionen babblade hon om gud och bibeln hela tiden (antydde att judar var idioter). DESSUTOM var hon UNG MAMMA (hur går detta ihop med hennes tro?[shake]) och JÄTTEKORKAD. Hon skröt om hur det hade tagit över en timme för henne att koppla och skala en kabel med en jättetydlig instruktionsbok och så sa hon "Nu är jag verkligen desperat, jag måste hitta en kille SOM KAN HJÄLPA MIG ATT TA HAND OM MITT BARN." Utöver det så är hon jättegapig, en riktig uppmärksamhetshora och bara fruktansvärt ful (bortrakade ögonbryn, utbytta till två ditmålade streck).

En annan tjej i min klass frågade vad "gengäld" betydde (hennes kompis förklarade det med "Men, om någon köper ut sprit åt dig och du måste putsa hans skor, då gör du honom en gengäld."), hur ska jag stå ut med allt detta? [cry]
Geigerzähler:

En annan tjej i min klass frågade vad "gengäld" betydde (hennes kompis förklarade det med "Men, om någon köper ut sprit åt dig och du måste putsa hans skor, då gör du honom en gengäld."), hur ska jag stå ut med allt detta?


Jag levde och överlevde med en sådan klass i tre år. Men inte var det lätt.

Du klarar dig! Man får lightmeditera och räkna till 100 med jämna mellanrum. Sedan kan man alltid se humorn!

Spana också in:

Geigerzähler:

Hon skröt om hur det hade tagit över en timme för henne att koppla och skala en kabel med en jättetydlig instruktionsbok


Blir iofs också imponerad av mig själv när jag gör sådär allmänna handyman-grejer hemma. [cool]

Chibibbi:

kommunism-um som vanligt. *suck


Haha gnäll gnäll.
Aldrig förstått hur man kan störa sig så mycket på människor. För mig har det alltid räckt med att sluta bry sig, när det inte rör sig om allvarliga saker då.

framtidstron lever:

Du klarar dig! Man får lightmeditera och räkna till 100 med jämna mellanrum.


skrattade högt. haha!
framtidstron lever:

Får man inte döma folk efter vilken världsbild de har och vad de anser om saker och ting? :S Vad ska man annars döma folk efter?


Visst, kan man döma någon för deras syn på världen, men jag tror inte man vet allt om någon man nyss träffat efter 2 timmar.
framtidstron lever:

Måste man veta allt om någon för att konstatera att det är en person man inte gillar?


Mer än två timmars umgänge, brukar vara rekommenderat för att få en riktig bild av personen i fråga. Sen kanske hon är en idiot i alla fall, men då har man iaf bekräftat det.
framtidstron lever:

Du klarar dig! Man får lightmeditera och räkna till 100 med jämna mellanrum. Sedan kan man alltid se humorn!


Ska försöka, överlag är klassen faktiskt bra.

Redbulls:

nae då, men antingen så ignorerar du henne eller så konfronterar du henne och sätter henne på plats!


Vet inte om jag orkar konfrontera, risken är väl bara att jag vräker ur mig precis vad jag tänker någon gång och så blir det bara kaos.

Chibibbi:

Dumt att gå på hennes utseende och politiska åsikt...men ah, verkar som en jobbig tjej som behöver komma ner på jorden.


Tycker att om man kan stå för så vidriga saker så är man en vidrig person, ingen vettig människa kan vara moderat med tanke på hur allt gått under de senaste åren (fast det var väl inte bra innan heller, men bättre för oss vanliga dödliga). Jag har både sett och upplevt vad som har hänt med Sveriges "sociala skyddsnät", ingen mänsklig människa är för sådant.

Lethuc:

Aldrig förstått hur man kan störa sig så mycket på människor.


Hon syns och hörs hela tiden, går inte att ignorera. Dessutom har jag inte sovit på x-antal dygn, då är det enkelt.

Chibibbi:

Visst, kan man döma någon för deras syn på världen, men jag tror inte man vet allt om någon man nyss träffat efter 2 timmar.


Jo, det kan man. Det är väl ändå just det som man dömer folk efter? [confused]