Forumet - jag kommer bärandes gåvor

jag kommer bärandes gåvor

473 0 78
god afton, kamrater. i brist på bättre att göra så spelade vi in en liten video som jag tänkte dela med mig av till allmänheten. inspiration är dagens datum, mörkaste dagen på året. herrn med det upplyftande budskapet vid mikrofonen är jag.
mycket nöje, och känn er fria att diskutera.
isola:

Gillade musiken, men du hördes dåligt. Är ej Mediakatt med?


hon satt i kontrollrummet och mådde dåligt. tror inte att det var relaterat specifikt till musiken. hennes uppgift i produktionen var ej musikalisk, hon agerade regissör.

och jag tycker att sången hörs alldeles lagom. textförtydligande finnes på youtubesidan om du klickar på klippet.

Spana också in:

Geigerzähler:

men du hördes dåligt


klagande. när vi faktiskt släpper vår kommande produktion som är inspelad med fler än en tagning och en halvtimmes mixande så kanske texten hörs också. men det är jävligt tveksamt, kent har släppt typ tio plattor eller vad det nu är, och ingen har ännu listat ut vad det släpande, gnällande ljudet i bakgrunden ska vara för något.
Geigerzähler:

Neej, nej! Det var mycket bra, faktiskt.


vet jag väl, jag var där.

eller nej, hade jag inte stannat tills herr gitarrist (som spelar bas i denna video, kontraintuitivt nog) blivit färdig med sin mixningsvoodoo så hade jag nog inte vetat att det var mycket bra. innan dess så lät det alldeles för punk. men nu är det mycket bra, i alla fall.
internet:

jag som alltid föreställt mig att ditt band spelade tysk ultrasindustri................ är nu ca 200% besviken.


bara 200? det här är ändå rätt långt från industri. får erkännas att det är något för få synthar för min smak*, men det kommer som en naturlig konsekvens av att allt är spelat i en tagning, och vi hittade ingen synthspelare på kort notis.

du måste dock ge oss några tyskpoäng för loggan.

*med "några för få" så menar jag ingen, och med "min smak" så menar jag tre.
isola:

När man lyssnat på den ett tag så växer den fast. Kom på mig själv med att nynna den i köket nyss.
Catchy liksom.


vet, är bra på det där med catchy musik. att skriva musik som fastnar i folks medvetande är en vetenskap som jag behärskar rätt väl.

internet:

ja. den är fulländad.


definitivt. och det faller ändå på sin egen orimlighet att ett tyskt industriband skulle ha en stilren logga.

internet:

det är 100 mer än normal besvikelse.


det är sant. 100 är ju en del.

internet:

den här förklaringen är ca. helt fantastisk.


självklart. alla vet att det ultimata antalet synthar är tre. en bassynth, en leadsynth, och en självoscillierande kamfiltersynth som dränker ut de andra två.
Leijonsparf:

det tvivlar jag på. vi är av ideologiska skäl emot flera av de steg mot framgång som i princip kan sägas vara obligatoriska för att uppnå sådan för ett band. å andra sidan, det är inget som jag fullständigt utesluter.


Nä, man måste ju ändå betala räkningarna på något sätt.
isola:

Nä, man måste ju ändå betala räkningarna på något sätt.


att betala räkningarna medelst musik faller på sin egen orimlighet, för min del. jag kan föreställa mig scenarion då det skulle vara genomförbart, men de är på det stora hela rätt orimliga. jag är av ideologiska skäl motståndare till de flesta ekonomiskt gynnsamma modeller för musikalisk kommersialism. för mig så har det ett större egenvärde att ge bort saker än att ta betalt för dem. vilket blir problematiskt, rent ekonomiskt, när det rör sig om exemplarframställning. tro mig, jag har provat, det är inte billigt.
isola:

Vad lever herrn på nu, CSN?


om man med "lever på" menar "utövas ekonomisk krigsföring på av", så ja. nej, jag är sjukskriven, men ska med lite tur återuppta studier om några veckor. csn har bestämt sig för att de vill mig illa, efter en episod av katastrofal sinnessjukdom och personligt kaos för några år sen.
Leijonsparf:

om man med "lever på" menar "utövas ekonomisk krigsföring på av", så ja. nej, jag är sjukskriven, men ska med lite tur återuppta studier om några veckor. csn har bestämt sig för att de vill mig illa, efter en episod av katastrofal sinnessjukdom och personligt kaos för några år sen.


Usch för myndigheter av alla de slag. Men du mår bättre nu iaf?