Forumet - jag leker speciell...

jag leker speciell...

391 0 42
...enligt vår skolas inofficiella skvallerblogg//anonym facebookprofil. personen//personerna i fråga radade upp ett tjugotal personer och vad de lekte för något, alltså låtsas//försöker vara etc., exempelvis [namn på populär tjej] leker blåst, [namn på cool kille] leker dryg. blev rätt förvånad när jag såg mitt namn på listan, pga är ej "känd" och är ej någon jag trodde folk la märke till.
diskussionsunderlag:
är det coolt med anonyma skvallerbloggar?
kollar ni på gossip girl?
är det här nätmobbing? (via: "det här är skandal, facebook är farligt" @svt debatt, aftonbladetbloggare osv.)
LEKER
†††
J▲G
∆∆∆
SPECIELL?

har du haft en egen anonym skvallerblogg eller drömmer du om att ha en?
"Det vi inte kan acceptera på vår egen arbetsplats eller hemmet ska heller inte accepteras på nätet", är rätt så sant. Tycker det är drygt att vissa människor kan hålla på sådär.


Tycker skvallerbloggar i övrigt är rätt så töntiga. Fanns en facebookgrupp om Östra Real förut, där de skrev elakt (påhittat) skvaller om personer på skolan.. Kan inte ha varit så kul, hur elaka personerna dem skrev om än var..

Hoppas du inte blev ledsen, i övrigt..

Spana också in:

Les voleurs:

dom orsakat dramatiska intriger och splittrat vänskap.


Pga falska rykten eller sanna rykten? Är det sant så är det väl lika bra om vännerna splittras, om nån gjort nåt dåligt alltså. Är det bara falska rykten så borde vännerna kunna lita på varann såpass mycket att det inte ska förstöra.
Les voleurs:

har du haft en egen anonym skvallerblogg eller drömmer du om att ha en?


haha detta kan man säga, förutom att ägaren till bloggen ej varit så anonym. Tycker det kan vara roligt att se vad jag gjort och vad jag tänker och tycker. För ofta är det sånt som jag inte hade den blekaste om att jag gjort/sagt/tyckt. Gillar även att hon verkar tro att bara för hon är besatt av mig så är jag lika besatt av henne och gör dolda pikar etc etc etc. Det är lite fnissigt.