Forumet - Jag letar efter en hobby!

Jag letar efter en hobby!

1416 0 22
Tjenare allihopa. Mina nuvarande hobbies är träning, sex och ragga brudar (singel, wiee :D), psykologi, hypnos (men det är mer som en färdighet och ingen hobby) och där tog det typ stopp.

Är ganska sportig av mig men de sporterna jag fallit riktigt mycket för är tyvärr skidåkning, snowboardåkning och vågsurfing. Så det går liksom inte att göra bara sådär. Skatebordåkning ska jag dra upp nu igen, men jag får ångest av det då det inte passar min livsstil i övrigt [n]

Jag funderar på att bli expert på kort, och börja spela lite mer poker. Men även utveckla mig lite mer inom illusionismens konst.

Någon som har förslag på roliga hobbys?

Jag besitter ingen större talang inom det musikaliska så inte något sådant (äger på karaoke dock [party]). Att rita eller måla kommer inte på tal. Jag skriver värre än en 10 åring och jag skippade bildlektionerna i hela högstadiet då jag är så extremt dålig på det. EXTREMT!

Vad håller ni gott folk på med? berätta om era hobbys!

Spana också in:

festa, skriva låtar och dikter, veta hur mycke fett & kalorier all mat, godis och sånnt innehåller <-- blä, vara med kompisar, stå med gramofån uppe på nått tak mitt i stan och ropa finfina ord till folk, gömma sig i en affär innan stängning, gömma sig bland kläder i en klädaffär och skrämma dem som kommer och kollar på kläderna, samla jättemånga sniglar i en påse sedan kasta sten på påsen så sniglarna dör och slemmar och sen dumpar man dem i grannens rabatt det finns förjävla mycke o göra.

börja med yoga. de är fettd kul osså sen kan man göra massa
knäppa saker som typ lägga båda benen bakom huvet och sen gå på händerna och massa saker. osså är yoga bra för hälsan. (yyy)
Fiskarn:

Skatebordåkning ska jag dra upp nu igen, men jag får ångest av det då det inte passar min livsstil i övrigt [n]


Vet inte hur du menar när du säger att det inte passar din livsstil?

Själv åker jag, när det är säsong, longboard. Otroligt kul, och då du nämner att du håller på med vågsurfing (som jag dock inte har någon erfarenhet av) tror jag att det kan passa dig.
Enligt mig så handlar longboardåkning mer om att åka/glida, istället för att kunna göra olika tricks. Ganska skönt att man kan skylla på den över en meter långa, mjuka brädan när någon frågar om man kan göra en ollie... [ops]