Forumet - JAG LEVER!

JAG LEVER!

283 0 36
Man tar människorna omkring sig (i mitt fall familjen) för givet, och man lever endast för framtiden (som man hoppas ska bli mkt bättre)

Känner ni igen er?

Sen när en helt underbar människa kommer in i ens liv (vi har inte träffats i verkligheten, men ska) så har man plötsligt någonting att förlora. Och vet ni vad? Det är faktiskt en UNDERBAR känsla.

Hellre det än att känna att man inte har någonting alls att leva för i nuet. Man har iaf något att kämpa för,(och inte bara drömmar om en bättre framtid)

Spana också in:

Dead End:

Inte för att vara dum i huvudet, men en liten del av mig hoppas att du råkar väldigt illa ut, och tar ner dig på jorden igen bara jävla svin som är lyckliga


[confused]

Vadå tar ner mig på jorden? Jag ÄR nere på jorden. Nu för första gången på väldigt, väldigt länge. Innan var drömmar allt jag hade. Jag hade inget att kämpa för, livet var bara meningslöst att leva.
Så jag förstår inte vad du, + några andra, menar med det där. Förstår inte alls..[sad]internet:

Känner igen mig till 100%


Lever du bara för framtiden? (typ)
jagskalyckas:

Vadå tar ner mig på jorden? Jag ÄR nere på jorden. Nu för första gången på väldigt, väldigt länge. Innan var drömmar allt jag hade. Jag hade inget att kämpa för, livet var bara meningslöst att leva.
Så jag förstår inte vad du, + några andra, menar med det där. Förstår inte alls..[sad]


Förlåt, gillar bara inte när människor ska stoltsera med sin jävla lycka på det sättet, lämnar dålig eftersmak efter sig. Men bra att det e bra med dig då iaf [party]

[tard]
Dead End:

Förlåt, gillar bara inte när människor ska stoltsera med sin jävla lycka på det sättet, lämnar dålig eftersmak efter sig. Men bra att det e bra med dig då iaf


Alla borde dra lärdom av det jag skriver istället.

Svara på den här frågan; Skulle du hellre känna ingenting (alltså levande död ungefär) än att må dåligt ? Du kanske svarar ja på den frågan, men det gör definitivt inte jag.

Det är inte speciellt vanligt att människor känner lycka över att kanske förlora någon, men jag gör det, på sätt och vis. Inte lycka "åh jag är så himla glad!" utan mer jag-lever-lycka!