Forumet - Jag ligger med min kompis

Jag ligger med min kompis

1947 0 4
Jag och mitt ex gjorde slut för snart två år sedan. Men jag fortsatte att umgås med en av hans bästa kompisar, han är nu en del av mitt stort kompisgäng som umgås väldigt mycket. Ungefär två månader efter att jag och mitt ex gjort slut var jag och mina kompisar på semester och jag hade sex med mitt ex kompis. Det var inget mer med det, jag tyckte att han var snygg men tror att inom mig gjorde jag det för att hämnas på mitt ex som varit otrogen mot mig , även om han aldrig skulle få veta det. Jag och kompisen bestämde att inte berätta det för någon av våra andra kompisar för att inte göra en grej av det. 

Det har nu gått typ ett och ett halvt år. Jag och den här killen har blivit nära vänner även om vi fortsatt flörta lite med varandra i smyg och det har hänt vid några tillfällen på fyllan att vi kysst varandra. I somras hände dock lite mer. Vi hade sex ett antal gånger och började hänga själva utan våra andra kompisar. Vi åkte till och med iväg två dagar bara han och jag. Jag gillade att hänga med honom men trodde inte att jag hade känslor utan bara att jag gillade uppmärksamheten och att det var lite spännande att smyga med det. 

Sen åkte jag iväg och bodde utomlands i 3 månader. Men under de månaderna började jag sakna honom och tänkte på honom hela tiden. Jag fick veta av min kompis att han träffade någon annan vilket gjorde mig svartsjuk vilket jag absolut inte brytt mig om innan, tvärt om det har varit han som visat tendenser till att vara det. När jag kom hem och vi träffades igen slutande det med att vi hade sex men efter det har det typ varit nästan som om han undvikit att vara ensam med mig. Har nu i det stora dilemmat att jag har fått ganska starka känslor för honom men jag vet inte alls vad han känner för mig och det faktum att han träffar någon annan också. Jag träffar honom hela tiden dessutom så det är riktigt svårt att komma över honom. Vad ska jag gör?? Någon som haft ett liknande komplicerat förhållande till en kompis som har några råd?? 

sohu: Ja jo, vet om att jag får skylla mig själv men det är inte därför jag skriver i det här forumet. Jag vill bara ha tips hur jag kommer över den här killen men fortsätter vara vänner. 
Om du vill komma över honom fortfarande bör du kasta honom och lägga locket på eran gemenskap. Om du känner att du klarar att vara hans vän så gör det. Men avstå att ha sex. Jag hade osso problemet att ja ville knulla min bästa vän. Men sen insåg jag att om jag vill ha en riktig kille måste jag vara lojal och va “semi ren”. Haru för mycket sex inann du har en partner skulle jag säga att de kmmr bli riktig skeptiskt.

Spana också in:

Fråga honom hur han känner för dig, det är väl enklast. Tillåt känslorna komma, men gör inget av dom. Tids nog kommer du över honom. Är det jobbigt att träffa honom får du bryta kontakten. Jag skulle själv aldrig t.ex. umgås med ex och det låter ju lite som ditt fall. Fortsätt lev livet och låt känslorna komma för honom ett tag. Det är förmodligen bättre i tankarna än i verkligheten. Det brukar vara så! :) Fokusera och skriv med andra.