Forumet - Jag lyckas inte

Jag lyckas inte

1629 0 29
Jag är femton år i december och jag har aldrig lyckats komma genom att onanera själv :O
Men när jag är med killar däremot och dom gör på mig så kommer jag nästan direkt[crazy]
Är det någon mer som har/haft såhär?? Varför lyckas jag inte när jag är själv? Och hur kan jag göra för att lyckas komma??

Spana också in:

Bakric:

Se till att du alltid har en kille med dig


ah de kör vi på ;) ne men tack för tips :DOF 5:

Kan ju vara så enkelt att du inte kan tillfredsställa dig själv också, i den meningen att vad du än gör så kommer det inte gå.


Fast det funkar när jag är med nånn kille, helt säker på det.svartrockarpacket:

Gör likadant som killarna gör på dej.


Fast det funkar inte ändå :(
agnespagnes:

Fast det funkar när jag är med nånn kille, helt säker på det.


ja men det är ju inte samma sak som när du är själv. Särskilt inte undermedvetet och det är där som det mesta sköts vara sig vi vill eller ej. Testa alla metoder du kommer över. Men fortfarande, en del kan helt enkelt inte på egen hand.
agnespagnes:

Jag


Alltså, det handlar mycket mycket om det psykiska. Det handlar inte bara om att tillfredställa kroppen som om den vore en maskin. Om du känner att du absolut behöver ha någon annan för att få orgasm, då är det så det funkar för dig. Du kan alltid försöka med att fantisera om hur en kille smeker dig samtidigt som du tillfredställer dig själv. Det kan hjälpa. Är fantasin tillräckligt stark kan inte hjärnan i stunden skilja mellan verklighet och illusion.

isola:


Får se om jag kan dra till nått vettigt exempel.
Om du är hetero så kan du inte tänka på någon av samma kön och upprepa exakt samma procedur för att få orgasm. Om du är homosexuell och tänker på nån med samma kön, då går det. Du gör ju samma saker i båda fallen, men i sinnet tänker du annorlunda. I ett fall funkar det, i ett annat funkar det inte. På samma sätt kan vissa inte få orgasm genom att tillfredställa sig själva.