Forumet - Jag mår bra av att må dåligt

Jag mår bra av att må dåligt

1661 0 37

Spana också in:

det är normalt i ungdomen oroa dig inte, jag e i samma sits. Och det är jobbigt men ta en dag i taget och tänk inte så mycket. Om du är sur så va sur, om du är ledsen så va ledsen, försök inte dölja nått. de du känner de känner du och ingen kan klandra dig för det, så våga visa vad du känner och hur du mår i alla situationer, de är så man lär känna sig själv och andra anser jag.
don't worry be happy [y]!
m3lis:

Är det fel på mig?


Jag tänker oxå sådär.. alltså man vill ju må bra. Men när jag väl mår bra så börjar min hjärna bara tänka sjukt mkt negativa tankar och försöker få mig att må dåligt igen, det känns lixom inte rätt att vara glad. Känns inte som jag är värd det eller något sånt. Ibland frågar man sig själv "vafan VILL Du må dåligt ellre?!?!" Vet inte riktigt vad det är för fel. Men tror det hänger mycket på att jag inte tycker jag är värd att må bra!
Det är inte konstigt. Tror att det är en trygghet att må dåligt för vissa personer som mått dåligt under en längre period. När man sedan mår bra så vet man inte hur fan man ska bete sig, varför man mår såhär, när det kommer vända igen osv. Lite skrämmande. Man känner sig som en annan person och ja, det kan ju vara jobbigt. :P